Hokery
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Hokery
hokery fajna sprawa. Przeważnie impreza przenosi się do kuchni. Gospodarz coś robi w kuchni i osoby towarzyszące mogą towarzyszyć albo pomagać albo usiąść właśnie na hokerze. Na jakis się zdecydować? Trzeba wybrać taki który będzie pasował do całej koncepcji.
Tak naprawdę, to hokery po prostu dobrze wyglądają, ale wygodne to one nie są. Albo ja przynajmniej jeszcze takich nie znalazłam.
I tu chyba masz rację, ja kupiłam jak urządzałam kuchnię i są mega wygodne. Prezentują się świetnie na dodatek do mojej wysepki w kuchni.miracle pisze:Tak naprawdę, to hokery po prostu dobrze wyglądają, ale wygodne to one nie są. Albo ja przynajmniej jeszcze takich nie znalazłam.
Mam takie dokładnie, ale sklep ma duży wybór i to nie tylko hokerów : https://www.edinos.pl/profilowany-hoker ... lan-czarny
https://www.edinos.pl/hokery
ja to nie przepadam za takim czyms ale to tylko moje zdanie
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Ehokery. Największy w sumie wybor hokerów w sieci. W sklepie jest wiele modeli, zarówno dla nowoczesnych jak i tradycyjnych wnętrz, tak wieć bez problemu można znaleźć coś odpowiedniego dla siebie
I nie rozumiem argumentu dla którego niektórzy pisza, ze wolą stół. Sama mam u siebie w domu wyspę z hokerami jak rownież mam stół z krzesłami.
Śniadania na szybko jemy z rana na wyspie. Natomiast obiady razem rodzinnie przy stole. I jedna i druga opcja się przydają.
I nie rozumiem argumentu dla którego niektórzy pisza, ze wolą stół. Sama mam u siebie w domu wyspę z hokerami jak rownież mam stół z krzesłami.
Śniadania na szybko jemy z rana na wyspie. Natomiast obiady razem rodzinnie przy stole. I jedna i druga opcja się przydają.
Wyspa w kuchni to świetna sprawa w normalny dzień jak i podczas imprez. Lubimy gdy właśnie życie towarzyskie tam się skupia podczas przygotowywania posiłków, a na hokerach można wygodnie przysiąść. Stanowią one też świetny kolorowy akcent w kuchni bo wybrałam Rio zielone 

-
BartekKowalski
- Aktywny

Wygodnie Wam się na nich siedzi? Mnie na nich bolą plecy.
-
lucaskruszyna
- Aktywny

Mam wrażenie, że jeśli chodzi o Votana (hokerybarowe.pl) to mają najlepszy obecnie stosunek ceny do jakości więc myślę, że w ich ofercie będziesz w stanie wybrać dobre opcje dla siebie. Poza tym pomocni pracownicy, wysoka jakość obsług a jednocześnie szybka realizacja zamówień więc jeśli komuś będzie zależało na czasie to można na nich liczyć.
A mi się te krzesła w ogóle nie podobają, nie dość, że wyglądają kiczowato to są niezbyt wygodne.
-
renataz1982
- Początkujący