Natarczywe krety
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Natarczywe krety
Nie zawsze wiemy jak pozbyć się gryzoni, dlatego też polecam firmę Bios dzięki niej udało mi się wyniszczyć pluskwy. Usługi firmy są na terenie Trójmiasta.
Już mam swój niezawodny i sprawdzony sposób na pozbywanie się gryzoni. Są to woreczki kunagone na krety z psią sierścią których zapach skutecznie je odstrasza. Woreczek wystarczy umieścić w kopcu, który kret wykonał i gotowe 
-
RomanPaweł52
- Początkujący

My natomiast mieliśmy bardzo duży problem z myszami na naszej działce i tradycyjne metody jak łapki były nieskuteczne. Postanowiliśmy zamówić deratyzatora i w mig pozbyliśmy sie tego paskudztwa.
-
Wiktoria25
- Początkujący

U mnie pojawiły się pluskwy w domu, na szczęście pomogła mi je zwalczyć firma . Powiem wam, że spisali się na medal. Dodatkowo koszt usługi jest niewielki
Przecież pluskwa to nie kręt... Umiesz czytać ze zrozumieniem?
Na krety najlepsze są żywołapki, tylko trzeba często je sprawdzać. Jak się je dobrze założy to można Kreta złapać w dwie godziny tak żeby go później gdzieś wywieźć i wypuścić.
Na krety najlepsze są żywołapki, tylko trzeba często je sprawdzać. Jak się je dobrze założy to można Kreta złapać w dwie godziny tak żeby go później gdzieś wywieźć i wypuścić.
Słuchajcie za wczasu pytam bo przed sezonem, ale dobrze wiem, ze czeka mnie coroczna walka...
polećcie mi proszę jakiś dobry preparat na ślimaki i środek na mszyce - z góry dziękuję za każde rady zależy mi na naprawdę skutecznym środku