Jaka cena za projekt indywidualny i kogo polecacie ?
Re: Jaka cena za projekt indywidualny i kogo polecacie ?
Ceny projektów indywidualnych w kwotach 20-30 tys. zł nie dotyczą raczej większości inwestorów, tylko ok 5% inwestorów szuka naprawdę kosmicznych projektów i właśnie stąd te duże ceny, Dla większości inwestorów wystarczy oferta archdesign, ceny na projekty indywidualne są o połowę niższe niż sądzicie. Można też wybrać projekt domu , który był wykonany na zamówienie a za zgodą inwestora został udostępniony do dalszej odsprzedaży.
W tej sytuacji może Was też zainteresować oferta pracowni projektowej Zarzycki Konstrukcje. Oprócz projektów domów jednorodzinnych wykonują też projekty budynków przemysłowych - najróżniejszych hal czy konstrukcji stalowych.
-
Albatros348
- Aktywny

Biuro Projektowania i nadzoru budowlanego Promiast jest odpowiedzialna za wykonanie projektu naszego domu i to właśnie ich polecam. Ich projekt prezentuje się niezwykle oryginalnie, aktualnie to najciekawszy budynek w okolicy!
e-domy.pl polecam szczególnie - ceny bardzo atrakcyjne, a rozwiazania zastosowane w poszczególnych projektach z pewnością znajdą swoich amatorów. My wybraliśmy taki z adaptacją poddasza, gdyż mając dawną konstrukcję budowy - nie zakończonej, chcieliśmy odmienić całośc na bardziej nowoczesny styl. Myślę że u projektantów można znaleźć szyte na miarę opcję bez problemu, a wszystko w atrakcyjnej cenie - zależy od pomysłu i wyboru
Projekt i wykonanie domu zleciłam firmie Rajska Osada. Świetni ludzie z zamiłowaniem do pracy i doskonali fachowcy. Jestem zachwycona z efektów i ze współpracy. Polecam.
Teraz projekty domów dostępne są w wielu miejscach dlatego warto się wcześniej zorientować, gdzie najbardziej opłaca się taki projekt. Mi cenowo i sam projekt spodobał się. Już nie mogę sie doczekac mojego wymarzonego domku. Jak sami nadal szukacie projektu, to koniecznie sprawdźcie ich ofertę.
Zgadzam się z Tobą, na rynku jest wielu znajkomitych projektantów i ogromna różnorodność projektów. Osobiście zakochałam się w tym: https://www.mgprojekt.com.pl/dom-na-parkowej-7-b jest taki elegancki, pasuje mi do mojej wizji takiego a'la pałacu wśród drzew - mojego marzeniabomba99 pisze:Teraz projekty domów dostępne są w wielu miejscach dlatego warto się wcześniej zorientować, gdzie najbardziej opłaca się taki projekt.
Polecam pracownię projektową z Łodzi architekta Marcina Sieradzkiego - wysoka jakość projektów, doświadczenie (15 lat na rynku), dużo zrealizowanych projektów, terminowość i kompleksowość, ceny wysokie, ale zawartość projektu duża;
Dzień dobry,
Prowadzę pracownię projektową w okolicach Warszawy. Zajmujemy się kompleksową obsługą inwestycji, wykonujemy indywidualne projekty budowlane. Zapraszam do kontaktu poprzez stronę internetową.
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy!
Prowadzę pracownię projektową w okolicach Warszawy. Zajmujemy się kompleksową obsługą inwestycji, wykonujemy indywidualne projekty budowlane. Zapraszam do kontaktu poprzez stronę internetową.
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy!
No jak nie ma jak w wielu biurach projektowych jest wycena...
Zerknij sobie chociażby na wyceny w biurze projektowym Domy w Stylu.
Na stronie jest sporo projektów domów.I przy każdym praktycznie widzę wycenę
w stanie deweloperskim
w stanie surowym
I róznymi systemami budowy.
Nie ma się również co tak do konca sugerować wyceną projektu domu z uwagi na to, ze dużo tutaj zależy od tego na jakie ceny materiałów budowlanych uda nam sie natrafić oraz na to w jakiej części Polski się budujemy.
Zerknij sobie chociażby na wyceny w biurze projektowym Domy w Stylu.
Na stronie jest sporo projektów domów.I przy każdym praktycznie widzę wycenę
w stanie deweloperskim
w stanie surowym
I róznymi systemami budowy.
Nie ma się również co tak do konca sugerować wyceną projektu domu z uwagi na to, ze dużo tutaj zależy od tego na jakie ceny materiałów budowlanych uda nam sie natrafić oraz na to w jakiej części Polski się budujemy.
http://www.forumbudowlane.pl/
-
Nephalim123
- Aktywny

A jak jest z doświadczenia rozbudowa domu drewnianego? Chodzi mi o podwyższenie poddasza i adaptacja go na sypialnie oraz łazienkę. Opłaca się to robić? Chodzi mi o wynajem takiego domku.
Rozbudowa domu o konstrukcji drewnianej o dodatkowe piętro będzie dość kosztowne. Polecałbym kosztorys porównawczy.Nephalim123 pisze:A jak jest z doświadczenia rozbudowa domu drewnianego? Chodzi mi o podwyższenie poddasza i adaptacja go na sypialnie oraz łazienkę. Opłaca się to robić? Chodzi mi o wynajem takiego domku.
Polecam serdecznie Biuro architektoniczne Anza Architekt. Nowoczesne projekty domów. Wszystko wykonane terminowo.
W kwestii realizacji wyjątkowych projektów architektonicznych, polecam wam współpracę z firmą Archibia z Białegostoku. Potrafią stworzyć wizję funkcjonalnego i jednocześnie atrakcyjnego estetycznie wnętrza. Efekt ich pracy przerósł moje oczekiwania, a ponadto jestem zachwycona ich ciepłym i życzliwym podejściem do klienta. Na ich stronie możecie znaleźć więcej szczegółów.