BUDOWLANY SKLEP INTERNETOWY - myślę że genialny pomysł
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
pytaniepomoc1
- Początkujący

Re: BUDOWLANY SKLEP INTERNETOWY - myślę że genialny pomysł
Pomysł jest świetny, może ktoś tutaj wie czy w Castoramie da się zamówić jakieś cięższe rzeczy przez internet z dostawą typu cement, czytałem opinie na http://opiniuj24.pl/opinie/Castorama, ale nie było opinii by ktoś coś cięższego zamówił.
Pomysł bardzo dobry - sam często zamawiam narzędzia przez internet bo najzwyczajniej w świecie nie lubię przepłacać. Gdyby ktoś szukał to na stronie firmy spectool mają w bardzo dobrej cenie.
Na rynku istnieje wiele sprawdzonych hurtowni budowlanych z wieloletnim doświadczeniem. Ja często zamawiam materiały budowlane z hurtowni arsen. Posiadają w ofercie m.in. narzędzia, farby, materiały wykończeniowe oraz przyrządy do malowania. Gwarantują bardzo atrakcyjne ceny oraz szybką dostawę towaru.
Masz rację! Zakupy internetowe są o wiele szybsze i wygodniejsze. Owszem trzeba zapłacić za przesyłkę, ale zaoszczędzony czas jest cenniejszy.
Nie jestem budowlańcem, ale ostatnio zabrałem się za remont ogrodzenia. Zjeździłem w rejonie większość składów budowlanych. I jak to na składach: "tym nie handlujemy", "tego nie ma", to drogie, albo jakieś olewackie podejście. Zacząłem więc szukać produktów przez internet. Finalnie trafiłem na firmę Pani Klaudii z Niepołomic https://sklepbudowlanyonline.pl/ . Już pierwsza rozmowa to był bardzo pozytywny vibe. Pani Klaudia szybko ogarnęła temat wraz z transportem. Przyznam się, że popełniłem błąd zamawiając zły produkt (wina po mojej stronie), ale Pani Klaudia ekspresowo załatwiła sprawę i wszystko bez grama grymasu, że coś się nie da itd, a wręcz z wesołym humorem. Bardzo mnie to pozytywnie zaskoczyło. Dla mnie to był jakiś kontrast obsługi jakiej doświadczyłem dotychczas. Raczej nie rozpisuje się w internetach, ale ta Pani zasłużyła na słowo pochwały. Oczywiście, mój wybór na firmę Pani Klaudii początkowo padł gdyż jak każdy szukałem w internecie tanio, a finalnie trafiłem na tanio i bardzo pozytywnie. Mógłbym się tu rozpisywać, ale polecam przekonać się osobiście.
Jezeli chodzi o profile stalowe to polecam - stalpact.pl Dodatkowo malowanie i inne usługi