Odzież ochronna BHP
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
KarolekWielki
- Początkujący

Re: Odzież ochronna BHP
Też szukałem. Wg mnie super ofertę ma sklep Optimum BHP. Znacie? Mają niskie ceny. Dajcie znać co myślicie.
-
KarolekWielki
- Początkujący

KarolSmolecki pisze:No ja polecam na pewno spodnie i buty robocze w hurtowni Optimum BHP.
Na budowę sprawdziły mi się te buty:
Widziałem ich strone. DLa mnie sklep jest ok. OFerta szeroka i niskie ceny. Przejrze jeszcze inne dla pewności. TE buty super. PRacownicy byliby zadowoleni...ale nie latem może
-
sprzet.bhp
- Początkujący

Najszybszą i najwygodniejszą metodą na zaopatrzenie się w sprzęt bhp jest znalezienie sklepu internetowego oferującego takie artykuły 
Też ostatnio rozglądałem się za odpowiednimi ubraniami dla moich pracowników. Byłem w kilku miejscach w moim mieście, jednak wybrór był dość ograniczony, szczególnie jeśli chodzi o rozmiary. Niby była mozliwość zamówienia, jednak czekałbym o wiele więcej niż na zamówienie w sklepie internetowym (paradoksalnie).Zamówiłem ostatecznie w sklepie Ferpol, mogę polecić, wybor całkiem spory i rzeczy dobre jakościowo. Daję do nich kontakt:
Ferpol Odzież robocza - BHP
ul. M.C Skłodowskiej 98
96-100 Skierniewice
tel: 46 832 80 20
Ferpol Odzież robocza - BHP
ul. M.C Skłodowskiej 98
96-100 Skierniewice
tel: 46 832 80 20
http://www.forumbudowlane.pl/
My zaopatrujemy się w Zakładach Odzieżowych WYBRZEŻE. Mają mega dobre zaopatrzenie i rozsądne ceny, szybko też realizują zamówienia. Macie u nich odzież ochronną, roboczą czy służbową. Odzież jest bardzo porządnie szyta, z materiałów wysokiej jakości, także my jesteśmy z ich usług w pełni zadowoleni.
Ja osobiście polecam odzież roboczą z Fastpol Invest. Od dawna zamawiamy dla pracowników z tego sklepu i jak najbardziej w porządku.
-
LeopoldBoberek78
- Początkujący

Ja ze swojej strony polecam wybrać firmę, która oferuję sprzedaż na przykład rękawic dzianych powlekane nitrylem SWIFT CERVA, rękawic neoprenowych, maseczek ochronnych czy obuwia przeznaczonego n budowę. Firma oferuję bardzo dobre ceny i gwarantuję najwyższą jakość.
-
marianliss
- Początkujący

A co z ochroną słuchu ? bo jakoś chyba nikt tu o tym nie wspomniał a jednak to bardzo ważne. Moim zdaniem warto zadbać o swój słuch w miejscu pracy.
używam ogrzewanej kamizelki milwaukee M12, świetna sprawa, przydaje się w chłodne dni, mogę sobie ustawić na 3 stopnie grzania, kamizelka jest wygodna, dobrze dopasowana, akumulator nie przeszkadza podczas pracy
Dla większej firmy najlepiej kupować odzież ochronną w hurtowniach, powinna być certyfikowana, nie jakaś tam kupiona w Chinach. Dobra jest hurtownia BHP Tychy Jatex mają bardzo duży wybór i większość jest dostępna od ręki.
Odzież robocza jest ważna, bo chroni pracowników. Polecam kupować w sklepie Pirat, bardzo dobry sklep. Wybór szeroki, ochrona głowy, ciała, oczu. Jest w czym wybierać, różny przedział cenowy to też ważne. Lubię ten sklep za doradztwo, bo potrafią dobrać odzież do pracownika i pracy, którą wykonuje
Odpowiednio dobrana odzież robocza do potrzeb to podstawa, ale co z szkoleniami BHP ? Fajnie gdy by zajął się nimi ktoś z doświadczeniem i wiedzą na ten temat. Wiem że mnóstwo poważnych firm korzysta z takich profesjonalnych szkoleń.