Telewizor do 3k
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Telewizor do 3k
ja polecam samsunga mam 2 rożne modele i oba dobrze mi dzialaja to 3000 tysięcy na pewno dobry sie znajdzie
Hej sam posiadam ten model Telewizor LG LED 55SM8600Nohadan pisze:Cześć wszystkim, mamy tu jakichś graczy? Szukam fajnego telewizora do grania do 3 tys. zł, ktoś coś poleci?
Jeszcze w lutym płaciłem za niego w expercie 3299zł.
to co mnie urzekło, to pilot z myszką która reaguje na ruch pilotem po ekranie, chyba najlepsza opcja sterowania, smartem oraz samym telewizorem, już nie mówiąc ze o 200% szybciej smart reaguje od TV z androidem.
fajne są tereaz promki w necie i raty 0%
Ja zazwyczaj kupuję RTV w euro agd. Oferują tam prawdziwe raty 0%.
Gorąco polecam ten model -> Samsung QE43Q60R
Jeśli chodzi o telewizory to na pewno warto odwiedzić portal na którym znajdziecie nie tylko różnorodne propozycje od cenionych producentów i jednocześnie można porównać sobie ceny w różnych sklepach z elektroniką, aby podjąć jak najlepszą decyzję zakupową.
jak by ktoś jeszcze był zainteresowany, dobra cena na fajny tv Telewizor LG LED 55SM8200PLA
jaki telewizor 55 cali polecacie ?
-
KarolekWielki
- Początkujący

Smasung. Mamy 2 i są super.
tez szukam jakiegos telewizora do takiej kwoty i nie wiem czy lepszy samsung czy moze jakas inna tansza firma ale wiekszy ekran wtedy co myslicie
-
ewacebula3
- Początkujący

w sklepach można wyrwać fajną okazję - ostatnia sztuka. Mój kolega kubpił tv 55cali za 1350zl
Warto także poczekać na black friday. Są wtedy dobre promocje.
W mojej opinii zdecydowanie warto zwrócić uwagę na ofertę producenta Manta, który ma szeroki wybór ciekawych modeli telewizorów jak m.in model 50LUA28L UHD Smart TV z jakością obrazu 4K i energooszczędnością klasy A. Sprzęt naprawdę fajny do oglądania seriali, czy grania na konsoli. Polecam się przekonać 
Ja szukam czegoś ok 50 cali. Z tego co słyszałem, to samsung produkuje dobre telewizory.
Jak by co lepsza alternatywa do Samsunga w cenie do 3k - Telewizor LG LED 49SM8600DarekK80 pisze:Ja szukam czegoś ok 50 cali. Z tego co słyszałem, to samsung produkuje dobre telewizory.