Nieruchomości
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Nieruchomości
Ja z kolei polecę firmę Gero Nieruchomości działająca w Sandomierzu. Jest to zaufana firma z której korzystałem i nie zawiodła mnie. Pośredniczyli w kupnie przeze mnie ładnego mieszkanka. SPisali się znakomicie.
Osobiście skorzystałem z wyszukiwarki nieruchomości i teraz jestem szczęśliwym właścicielem mieszkania 
Przy wyborze mieszkania najlepiej poznać opinie fachowca. Agent nieruchomości ma wiele inwestycji w sprzedaży i jest w stanie porównać oferty.
Gdzie znajdę najlepsze ogłoszenia mieszkaniowe? Czy może mi ktoś doradzić?
-
FARTYLKA99
- Zainteresowany

Ja mam zamiar kupić mieszkanie na Wilanowie, a dokładniej dom od pantera invest, oferty mają super.
Wilanów jest bardzo dobrą lokalizacją, podobnie jak Mokotów, mi się podoba osiedle Bartycka 49 Apartamenty które teraz budują w fajnym spokojnym, pełnym zieleni otoczeniu
Urokliwie położone osiedle mieszkaniowe, na granicy z Katowicami "Na Gniotku" w Mikołowie. Zachwyca zielenią i nowoczesną architekturą. Przytulne, słoneczne mieszkania 1-2-3 pokojowe.
W przypadku oferty przygotowywanej przez biuro vilea masz kompleksową obsługę, bo zajmują się zarówno sprzedażą jak i najmem, świetne podejście do każdej nieruchomości, wykonanie zdjęć, przygotowanie do sprzedaży a potem profesjonalna promocja również w luksusowych magazynach. Przede wszystkim umiejętność dotarcia do klienta premium a to klucz.
Jeśli chodzi o dewelopera z Katowic - to polecam PBHU Leksus . Obecnie budują nowoczesne mieszkania, które na pewno sie spodobają. Mozna je znalezc w Mikołowie na pograniczu z Katowicami
W Poznaniu polecam biuro nieruchomości TOBIS Nieruchomości. Jak już pewnie zauważyliście biur jest sporo, ale mało które tak elastyczne w pracy z klientem. Sporo dobrej roboty zrobili. No i sprzedali nam mieszkanie w ekspresowym tempie.