To najgorsza firma nie dotrzymują terminów, montują używane panele a ustalona cena jest różna od finalnej którą się płaci. Omijać jak największym łukiem.borowiec73 pisze:Ja bym sprawdził ofertę PV Projekt.
Panele słoneczne "solary" proszę o pomoc!
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Panele słoneczne "solary" proszę o pomoc!
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Przyczyną smogu w Polsce jest wentylacja grawitacyjna
W zasadzie wiele osób nie mówi, czy solary są właśnie wydajnie, czy nie... Firma z którą się ostatnio kontaktowałem w tej sprawie, przedstawiła ofertę, jestem zainteresowany, ale ile to mi da prądu? No nie wiadomo. Mam nadzieję, że warto będzie inwestować z tą naszą pogodą.
mnie polecił firmę znajomy i mam montowane od zielonego volta i powiem Wam ze bardzo fachowo podchodzą do tematu. Projekt, audyt, montaż i dokumenty dopięte na ostatni guzik 
-
wojcik.tomek82
- Początkujący

właśnie słyszałem o nich że mają dobre opiniedavvid91 pisze:mnie polecił firmę znajomy i mam montowane od zielonego volta i powiem Wam ze bardzo fachowo podchodzą do tematu. Projekt, audyt, montaż i dokumenty dopięte na ostatni guzik
-
robert.abramowicz90
- Początkujący

ja ze swojej strony polecam zielonego volta bo tłumaczą wszystko po kolei montują bardzo dobrze i estetycznie, a dokumentami sie nie przejmowałem bo praktycznie wszystko załatwili za mnie 
jak robią porządnie robotę to się nie dziwięwojcik.tomek82 pisze:właśnie słyszałem o nich że mają dobre opiniedavvid91 pisze:mnie polecił firmę znajomy i mam montowane od zielonego volta i powiem Wam ze bardzo fachowo podchodzą do tematu. Projekt, audyt, montaż i dokumenty dopięte na ostatni guzik
U mnie sprawdziła się firma ML System i ich mogę polecić. Wszystko wykonane zgodnie z umową 
U mnie spartaczyli że konkurencja musiała po nich poprawiać, trzymać się od nich z daleka!
-
wojcik.tomek82
- Początkujący

co się dokładnie stało?szari pisze:U mnie spartaczyli że konkurencja musiała po nich poprawiać, trzymać się od nich z daleka!
Jeden z pracowników do roboty przyjechał pijany, elektryk nie miał uprawnień, jeden z paneli przyjechał zbity. Firmę wygnałem zanim zdążyli się wziąć za robotę.wojcik.tomek82 pisze:co się dokładnie stało?
-
wojcik.tomek82
- Początkujący

szari pisze:Jeden z pracowników do roboty przyjechał pijany, elektryk nie miał uprawnień, jeden z paneli przyjechał zbity. Firmę wygnałem zanim zdążyli się wziąć za robotę.wojcik.tomek82 pisze:co się dokładnie stało?
to jest niedopuszczalne, żeby tak działała firma.. a myślałem, że te czasy przeszły do lamusa