Konstrukcje stalowe
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Re: Konstrukcje stalowe
Jeśli chodzi o potrzebne materiały to na pewno firmę BOWIM można polecić.
-
Agata Dębińska
- Zainteresowany

Konstrukcjami stalowymi z krat pomostowych zajmuje sie firma Staco. Bardzo profesjonalne i solidne. Polecam
-
RomanPaweł52
- Początkujący

Ja właśnie jakiś czas temu przez chwilę współpracowałem z firmą stomar i naprawdę bardzo miło wspominam z nimi współpracę. Jeżeli będziemy jeszcze potrzebować krat pomostowych to na bank się do nich zwrócimy.
Ja miełem przyjemnośc współpracować z firmą SPO Konstrukcje Stalowe i byłem zadowolony z jakości ich usług. wykonywali u mnie stalowy podest ze schodkami. Konstrukcja nie do zniszczenia.
Obecnie jest wielu producentów konstrukcji stalowych. Cena jest ważna, owszem ale nie powinna być priorytetem przy wyborze firmy. Szczególnie jeśli zależy nam na jakośći. Duże znaczenie tutaj ma
jakość wykonania
grono projektantów ( tak aby konstrukcja stalowa była zaprojektowana sensownie oraz profesjonalnie)
doświadczenie danej firmy
oraz to jakie ma opinie oraz jakie były jej wcześniejsze wykonania
Ze swojej strony polecam kontakt z firmą Imi Polska. Jest to spora spawalnia w Mysłowicach. W ofercie mają zarówno konstrukcje stalowe, jak i aluminiowe.
jakość wykonania
grono projektantów ( tak aby konstrukcja stalowa była zaprojektowana sensownie oraz profesjonalnie)
doświadczenie danej firmy
oraz to jakie ma opinie oraz jakie były jej wcześniejsze wykonania
Ze swojej strony polecam kontakt z firmą Imi Polska. Jest to spora spawalnia w Mysłowicach. W ofercie mają zarówno konstrukcje stalowe, jak i aluminiowe.