Mokre wszystkie ściany w garażu podziemnym

Fundament może być wykonany z różnych materiałów, a jego poprawne wykonanie jest podstawą budowy domu. Jeżeli jeszcze nie wiesz jakiego materiału użyć do budowy swojego domu to w tym dziale z pewnością poznasz zalety i wady różnych materiałów i rodzajów fundamentów.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

CeglA
Zainteresowany
Zainteresowany

Mokre wszystkie ściany w garażu podziemnym

Post autor: CeglA »

Witam wszystkich,

Niedawno kupiłem mieszkanie w dopiero co oddanej inwestycji dużego dewelopera w centrum Warszawy. W budynku mieszka dopiero jedna rodzina, trwają remonty. Po ostatnich częstych opadach deszczu wjechałem do garazu podziemnego i jestem lekko przerażony. Dosłownie wszystkie ściany w garażu są kompletnie mokre. Nie jest to jakiś fragment, czy część garażu. Dosłownie każda ściana jest cała mokra, a po posadzce cieknie woda. Dodatkowo woda jest na całej wysokości, od sufitu do podłogi, na ścianach nie można znaleźć suchego miejsca.
Czy jeżeli problem nie dotyczy jednego miejsca, a całego garażu to jest możliwy w ogóle do usunięcia/naprawy ? Co radzicie w takiej sytuacji? Zacząłem się wręcz zastanawiać, czy nie sprzedać mieszkania, póki nie zacząłem go wykańczać.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Fundamenty”