I kupiłem tę lampęPasko33 pisze:A właśnie zastanawiam się nad kupnem lampy stamtąddamyoo pisze:Sporo ciekawych propozycji lamp do salonu możecie znaleźć na stronie zona-design.pl. W zakładce summer sale można znaleźć nawet takie, które na ten moment są o 25% tańsze. Lampę wiszącą do kuchni już znalazłem teraz pora na salonmam z tego sklepu trochę mebli i powiem wam, że za małe pieniądze można kupić super meble. Mi się podoba taka lampa
Lampy do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Lampy do salonu
Jeśli chodzi o ich wybór to zdecydowanie w pierwszej kolejności polecałbym zerknąć do sklepów internetowych z oświetleniem.
To co powiecie jeszcze na dobre oświetlenie salonu? Jaką firmę macie godną polecenia?
Jako ciekawe i w sumie tanie lampy do salonu to ostatnio popularne są żyrandole pająki. Ja mam u syna w pokoju i wyglądają świetnie. Możesz kupić na wiele żarówek różnego typu. Można fajnie to rozwiesić po całym suficie tylko pamiętaj, że jak kupisz to nie dostaniesz żarówek w zestawie. Ogólnie lampy tanie i proste w montażu. Czym większa lampa, tym większy pokój powinien być. W sypialni mi się nie sprawdził.
Ostatnio zmieniony 19 gru 2019, 22:49 przez Acapello, łącznie zmieniany 2 razy.
Zobacz sobie jeszcze lampy polskiego producenta Kaja. Są mega tanie i na prawdę świetne w porównaniu z wieloma innymi producentami. My z żoną braliśmy tam sporo modeli w stylu industrialnym.
Osobiście polecam lampy sufitowe. Dostępne w różnych stylach, od klasycznych po nowoczesne. Mają ponad kilka tys. produktów. Jest w czym wybierać.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Mam wrażenie, że dobór odpowiedniego oświetlenia do salonu jest w Polsce totalnie niedoceniany. Zwylke w salonie wisi jedna lampa wiszaca, a dobrze jest zainwestować w kilka rodzajów oświetlenia tak aby stworzyć w pomieszczeniu klimat. Mam w salonie
Dwie lampy sufitowe
Jedną lampę stołową na komodzie, ktora daje delikatne mleczne światło (idealne jak się ogląda tv)
I lampę stojącą do czytania książek, lampa stoi na kanapie
Jesli szukacie nowoczesnych propozycji oświetlenia do salonu, polecam sklep elampy. Znalazłam tam ostatnio takie cudo

Dwie lampy sufitowe
Jedną lampę stołową na komodzie, ktora daje delikatne mleczne światło (idealne jak się ogląda tv)
I lampę stojącą do czytania książek, lampa stoi na kanapie
Jesli szukacie nowoczesnych propozycji oświetlenia do salonu, polecam sklep elampy. Znalazłam tam ostatnio takie cudo

Tym, co lubią nowoczesny styl i ledowe oświetlenie polecam lampę CoeLux wyglądającą jak sztuczne okno
-
Arkadiusz89
- Początkujący

Szukam fajnego rozwiązania na oświetlenie ciemnego poddasza i zerknąłem na te lampy CoeLux. Wygląda to bardzo fajnie
Osobiście polecam sklep z oświetleniem, w którym można odnaleźć dużą ofertę lamp sufitowych, ponieważ doskonale się one odnajdują w dowolnym pomieszczeniu.
Ja prowadzę sklep z oświetleniem i powiem szczerze, że jeśli chodzi o ten model współpracy to faktycznie dropshipping się dobrze sprawdza i warto o tym pomyśleć. Po tym jak udało mi się nawiązać współpracę z firmą Solux właśnie w tym modelu sprzedaży to mam większy asortyment i tym samym też widzę, że ta sprzedaż też lepiej teraz idzie.
edo
-
lucaskruszyna
- Aktywny

U mnie najlepiej sprzedają się produkty od polskich producentów więc głównie w tym kierunku staram się rozwijać swoje propozycje. Obecnie między innymi jeśli chodzi o dropshipping to współpracuje z firmą Sollux. Dla mnie to spora wygoda, bo mają tych produktów dużo i dzięki temu mamy bogatą ofertę w sklepie a jednocześnie wysyłka jest z ich magazynów więc pod tym kątem super.
-
karolmiras
- Początkujący

Ja kupiłem lampę stojącą, która wstawiłem do rogu obok kanapy
-
Kasprowicz
- Aktywny

Możesz lampy u nich przeglądać sollux.pl/ na apce, jak się prezentują w konkretnym pomieszczeniu. Wystarczy w prosty sposób zeskanować kod i tyle. Sprawdziło się u mnie przy remoncie. Mam od nich żyrandol, trzy kinkiety, w tym jeden nawet do kuchni sobie wstawiłem, lampę stojącą w gabinecie. Zdaje się rabat na pierwsze zakupy, ale musisz już samodzielnie potwierdzić. Jak coś to zamówisz nawet przez nich fachowca do montażu droższych lamp. 24 miesiące gwarancji, więc paragon zachowaj, albo fakturę.
Ja szukam jakiejś wiszącej lampy do salonu, żeby wypełniła wnętrze