Stół drewniany do jadalni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
nieZadlużony
- Aktywny

Re: Stół drewniany do jadalni
Najlepsze są właśnie stoły drewniane 
-
FotoNaRame
- Zainteresowany

Zdecydowanie stół wykonany z drewna, najlepiej jeżeli będzie ono bukowe lub dębowe z racji największej solidności i pięknego wyglądu. Musimy tylko liczyć się z jego wyższą ceną.
Co myślicie o tym żeby do jadalni wstawić stół bilardowy? Na stoły bilardowe znalazłam nakładki, które pozwolą zmienić stół bilardowy w zwykły stół, bardzo fajna opcja 
-
oskarbydlewski
- Początkujący

Dokładnie, stół z drewna idealnie sprawdza się w kuchni. Sklep Bomarmeble ma bardzo ciekawą kolekcję rozkładanych drewnianych stołów, które doskonale się sprawdzają w jadalni.
No tak to opcja trwała i jednocześnie bardzo elegancka.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Nie ma problemu ze znalezieniem standardowych stołów drewnianych .Znacznie wiekszy jest problem jeśli chce się kupić stól rozkładany ,który w niewielkich pomieszczeniach ma dla mnie o wiele więcej sensu. Nie ma co zagracać niepotrzebnie pomieszczenia. Szczególnie jeśli imprezy robi się raz na jakiś czas.
Świetną opcją sa rozkładane ławostoły.

Taki stól pełni dwie funkcje
stolika przed kanapą
jak również stołu
Świetną opcją sa rozkładane ławostoły.

Taki stól pełni dwie funkcje
stolika przed kanapą
jak również stołu
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2019, 7:02 przez Złotowłosa, łącznie zmieniany 3 razy.
Witam kto pomoże i powie co to za stół ?? albo gdzie go kupie daje pifko 

wyżej zdjecia bylismy na wakacjach i apartamecie w Karpaczu mileli wlasnie ten stół
proszę
wyżej zdjecia bylismy na wakacjach i apartamecie w Karpaczu mileli wlasnie ten stół
proszę
Zgadzam się z Mariopo. Stół z okleiną sprawdza się dobrze, ponieważ wierzchnia warstwa wygląda świetnie i chroni drewno. Polecam przy okazji sklep, z którego usług korzystam: https://ewood.pl/okleiny-naturalne
Ostatnio zmieniony 29 sie 2019, 15:18 przez MaroKan21, łącznie zmieniany 2 razy.
U siebie mam bardzo podobny i potwierdzam - spisuje się świetnieMaroKan21 pisze:Zgadzam się z Mariopo. Stół z okleiną sprawdza się dobrze, ponieważ wierzchnia warstwa wygląda świetnie i chroni drewno.
Moim zdaniem klimatyczna rewelacja, która po prostu wygląda znakomicie -
Ale czy wam pasuje takie rozwiązanie, to już całkiem inna kwestia. Najważniejsze znaczenie mają kolorystyka, dopasowanie stylu - to takie kluczowe elementy.
Ale czy wam pasuje takie rozwiązanie, to już całkiem inna kwestia. Najważniejsze znaczenie mają kolorystyka, dopasowanie stylu - to takie kluczowe elementy.Re: Stół drewniany do jadalni
Polecam mojego znajomego, Wojciecha, firma Regalia.
Specjalizują się w meblach wykonywanych ze starego drewna, które uzyskują sami z rozbiórek starych, mazurskich domów. Coś świetnego i niepowtarzalnego !
Specjalizują się w meblach wykonywanych ze starego drewna, które uzyskują sami z rozbiórek starych, mazurskich domów. Coś świetnego i niepowtarzalnego !
geo-technika.pl
Mocne, świetnej jakości kołki scalające najlepiej zamówić w firmie ZPH Bigus Ryszard. Są solidne i w dobrej cenie. Warto zamówić i skorzystać. Z nimi każdy mebel będzie stabilny.
W kieleckiej fabryce mebli teraz wypuścili taki piękny stół do sprzedaży. Żonie się od razu spodobal, ale ja musiałem na żywo zobaczyć no i powiem Ci że ciekawy temat ciekawy. Jak się w końcu zbiore i powywożę nasze stare meble to kupimy sobie takie cacko.
-
lucaskruszyna
- Aktywny

mam blat ze starego drewna sosnowego. Drewno oczyszczają w procesie produkcyjnym i nie narażają klienta na żadne uszkodzenia, że tak powiem biologiczne, mechaniczne w przyszłości. Po drugie wszystko na projekt robią, właściwie dowolny. Jeszcze dodatkowo mi dopasowali nogi do blatu, które nie niszczą podłogi. Super podejście i do wyceny i do kwestii transportu
-
boleslawis
- Początkujący

stoły z żywicą są bardzo efektowne i na czasie i chyba taki stół zamówię do siebie do salonu. Znam firmę która wykonuje takie rzeczy na zamówienie, dwa lata temu zamawiałem u nich meble do kuchni i bardzo miło wspominam z nimi współpracę. Meble zostały wykonane szybko i naprawdę z firmą miałem świetny kontakt.