Wanna wolnostojąca tania
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
laspalmass22
- Początkujący

Re: Wanna wolnostojąca tania
Ja kupiłem Vayera do łazienki, wygląda rewelacyjnie i mam nadzieję, że posłuży na długo.
Model wanny jest minimalistyczny w brykle ale doskonale będzie pasował do wnętrza.
Model wanny jest minimalistyczny w brykle ale doskonale będzie pasował do wnętrza.
-
nietoperek
- Zainteresowany

Wanny wolnostojące są super. Ja mam firmy Massi, konkretnie model Simple. Świetny wygląd, bardzo wygodna i dobrze wykonana wanna. Polecam kupić w tanialazienka.com sprawna realizacja, bardzo dobrze wypoasżony sklep
kalendarz i klepsydra
-
Samochwala
- Początkujący

Te wanny ze zdjęć są przepiękne, zastanawiam się nad zamontowaniem takiej u siebie...
Ja zawsze marzyłam o takiej wannie wolnostojącej, jednak zawsze mi się takie małe kojarzyły a tu w Swissliniger znalazłam taka na 170. cudo
Dlaczego odradzacie te wanny? Sama jestem właśnie na etapie jej poszukiwania, znalazłam już nawet kilka ciekawych propozycji od in360.pl. Bardzo mi się podoba taki styl, myślę, że do mojej dużej łazienki świetnie by pasowała. Na filmach wygląda to super 
U nas nie ma aż tak dużo miejsca na wannę wolnostojącą, dlatego mamy jednak taką przy ścianie i o mniejszych wymiarach.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Nie jestem pewna czy kupowanie najtańszej wanny będzie sensowne. Wanna powinna być wykonana porządnie, poza tym nie jest to zwykly mebel i kupuje się ją na długie lata. Tak wiec dobrze jest zainwestować w coś porządnego, co będzie w stanie dobrze służyć przez te długie lata.
Do wyboru są wanny akrylowe oraz stalowe. Akryl jest moim zdaniem przyjemniejszy w dotyku ( nie jest tak zimny jak stal).
Świetne wanny jakościowo, jak i pod kątem designu ma Rea.

Do wyboru są wanny akrylowe oraz stalowe. Akryl jest moim zdaniem przyjemniejszy w dotyku ( nie jest tak zimny jak stal).
Świetne wanny jakościowo, jak i pod kątem designu ma Rea.

Ta wanna też ma fajne opływowe kształty
Jak ktoś lubi długo relaksować się w wannie, to ta wanna do tego jest idealna.
Jak ktoś lubi długo relaksować się w wannie, to ta wanna do tego jest idealna.Re: Wanna wolnostojąca tania
Postanowiłam sobie, że będę miał wannę wolnostojącą. Mam łazienkę dużą więc jeden problem z głowy. W ostateczności wybrałam wannę akrylową
Jestem bardzo zadowolona.
Jestem bardzo zadowolona.Re: Wanna wolnostojąca tania
Wrzuciłabyś zdjęcie z domu jak wygląda ta wanna u ciebie a nie z katalogu producenta.
Wanna wolnostojąca. Na co zwrócić uwagę? Wielkość dopasowac do wzrostu żeby było wygodnie do poleżenia?(miejsce mam) proszę o foto wanien z których jesteście zadowoleni(będę wdzięczna za podanie sklepu i ceny)
Aktualnie biorę pod uwagę ten model wanny od firmy Rea https://lazienka-rea.com.pl/wanna-wolno ... lvano.html

Jakieś opinie?
Aktualnie biorę pod uwagę ten model wanny od firmy Rea https://lazienka-rea.com.pl/wanna-wolno ... lvano.html
Jakieś opinie?
Ostatnio zmieniony 21 paź 2021, 13:11 przez Kayac, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, widziałem taką wolnostojącą wannę Devit na ukraińskiej stronie. Może ktoś wie gdzie kupić w Polsce?

Przejrzyj oferty salonów Bokaro, tam mają dużo wanien, różnych producentów.ormul pisze:Witam, widziałem taką wolnostojącą wannę Devit na ukraińskiej stronie. Może ktoś wie gdzie kupić w Polsce?
-
marlena.nowacka4
- Początkujący

Może zamiast wanny wolnostojącej warto zainwestować w jacuzzi? Dajcie znać co myślicie.
Nie warto oszczędzać na wannie czy to wolnostojąca czy nie. Jednak to zakup na lata, będziemy z niej korzystać prawdopodobnie codziennie lub na tyle często, że chcemy aby zachowała swoją jakość jak najdłużej to jest możliwe. Przy wannie wolnostojącej potrzeba też łazienki o dużej powierzchni.