Oczywiście na zdjęciu sciana dopiero przygotowana pod tvMeble do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Grzesiekkatowice
- Zainteresowany

- Kontakt:
Re: Meble do salonu
Ostatnio coraz więcej osób decyduje sie na zabudowe z lamelek na ścianie z tv dosyć ciekawie to wygląda
Oczywiście na zdjęciu sciana dopiero przygotowana pod tv
Oczywiście na zdjęciu sciana dopiero przygotowana pod tvModnestol
-
Damina90000
- Aktywny

Zamówiliśmy fajną meblościankę z Kieleckiej Fabryki Mebli, bardzo szybka realizacja zamówienia
Polece producenta Unia Meble. Bardzo dobrej jakości meble do salonu
Rozkładane narozniki są w super cenach.
My ostatnio kupiliśmy kilka mebli w salonie Tres Meble w Garwolinie. Mają tam bardzo fajne meble, porządnie wykonane, z dobrej jakości materiałów. Wykonują też meble na wymiar, także tym bardziej warto sobie ich sprawdzić. Co do cen to z kategorii tych bardziej rozsądnych, dlatego też ten sklep nam się spodobał.
My kupiliśmy meble z Kieleckiej Fabryki Mebli. Przypadły nam do gustu u znajomych, bo kupili, a że urzadzaliśmy dom to zdecydowaliśmy się właśnie na nich. Duży wybór mebli, a cenowo też ok.
My z żona ciagle szukamy czegos taki duzy wybór i sami juz nie wiemy co wybrac
Z żoną mieliśmy problem jakie meble wybrać, a przede wszystkim z jakiej firmy meblarskiej. Bardzo pomocny był salon sonik, który w swojej ofercie posiada wszystkich renomowanych producentów, meble drewniane i tapicerowane, od klasycznych do nowoczesnych.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Mi sie podobają zarówno meble nowoczesne, jak i antyki. Poza tym w obecnych projektach wnętrz bardzo często widzi się udane połaczenie stylu nowoczesnego oraz stylu tradycyjnego. Jest to tak zwany styl eklektyczny. Dobrze wyglada to na zdjęciach ponizej.
Antyków warto jest szukac
w serwisach z ogłoszeniami (spory wybór jest na Pokato https://pokato.pl/antyki/sztuka/meble )
w antykwariatach
pozostaja również meble nowe ale stylizowane

Antyków warto jest szukac
w serwisach z ogłoszeniami (spory wybór jest na Pokato https://pokato.pl/antyki/sztuka/meble )
w antykwariatach
pozostaja również meble nowe ale stylizowane

A może jakieś propozycje nowoczesnych aranżacji?
-
Magdalena794
- Początkujący

Aby sprostać twoim oczekiwaniom proponuje meble na wymiar. Można zaprojektować wszystko pod siebie. Ostatnio jest sporo stolarzy na rynku więc wybór jest duży. Ja znalazłam takiego który pomagał urządzić mieszkanie brata. Z klitki w starej kamienicy powstało naprawdę szykowne i stylowe wnętrze. Sama właśnie jestem w trakcie współpracy z nimi. Pełny profesjonalizm.
-
beata.lisek
- Zainteresowany

Moim marzeniem jest salon w stylu nowojorskim, dokładnie coś takiego jak na tej aranżacji:

Jak meble to tylko porządne z mocnego drewna, które przetrwają lata jak za dawnych czasów. Nigdy więcej mebli z płyt nie kupię
Jak ktoś szuka naprawdę atrakcyjnych mebli do salonu to polecam sklep SANDOW. Zona kupiła ostatnio przez internet stół idealnie wkomponował się w cały wystrój domu. Do tego doskonała pomoc podczas rozmowy z konsultantem.
Dla mnie najlepszym rozwiązaniem było wybranie się do salonu meblowego. Na miejscu mogę zawsze obejrzeć to co mnie zainteresuje lub zainspirować się.
-
alicjakozlowska650
- Początkujący

hej, zobacz sobie tutaj - mają sporo fajnych inspiracji i pomysłów:
http://rwdesign.com.pl/meble-pokojowe.html w dodatku fajna firma, polecam
http://rwdesign.com.pl/meble-pokojowe.html w dodatku fajna firma, polecam