Jaka kanapa do salonu?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaka kanapa do salonu?
Moge jeszcze polecić Unia Meble . Od niedawna korzystam z sofy od nich i jest super 
Polecam sprawdzić produkty od unii meble
Swietne fasony i duzy wybór. Jakość wysoka 
Ja chciałbym ulokować gdzieś trochę moich starych mebli z porcelaną i różnymi dodatkami. Myslę o urządzeniu salonu w stylu angielskim, chciałbym, żeby było kwieciście, na sofach i fotelach a na ścianach lekki , wręcz niezauważalny róż. No i oczywiście piękne ciemne, antyczne mebelki. Nie mogę zdecydować się na sofę, to co mi się podoba to dokładnie Sofa Roza. Chciałbym na bazie tej sofy wprowadzić do salonu zagraniczny klimat i sączyć herbatkę jak angielski lord
Może macie coś jeszcze do dodania. Fajnie by było, żeby to były komplety, sofa plus fotele, pufy a nawet krzesła. Czekam na sugestie, najlepiej jakieś linki 
Dzięki za szybkie odpowiedzi. Jeszcze jedna kwestia nie daje mi spokoju. Mianowicie jakie dać oświetlenie do tego typu aranżacji. Prosty żyrandol i lampka na biurko czy kombinować coś z punktowym itp. Chodzi mi o aranżacje do kwiecistych sof ale nie tylko. Macie gdzieś fotki wystroju w angielskim stylu?
ak szukasz czegoś nieszablonowego to polecam sprawdzić sklep home-sofa - bardzo ciekawe rozwiązania i udogodnienia. Dodatkowa dobra informacja to darmowa dostawa!
Jak ww, w tym sklepie bardzo fajny wybór 
Super wygodne i solidnie wykonane sofy znajdziesz u Puszmana
Osobiście polecam model York, który prezentuje się przepięknie 
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Opcja dla oszczędnych to sofa Bird Klass: https://birdmeble.pl/sofy/kanapa-z-funk ... bird-klass

Kanapa rozkładana, ale wygodna oraz wykonana z dobrej klasy pianki tapicerskiej o dużej wytrzymałości ( w przypadku tanszych mebli wypoczynkowych wbrew pozorom pianka jest bezpieczniejszą opcja z uwagi na to, ze spręzyny moga przebijać materiał, pianka jest solidniejsza).
Kanapę mozna kupić na stronie producenta, firmy Bird (mają swoja strone www, z tego co wiem to ich meble można kupić rownież w niektórych sklepach stacjonarnych w Polsce, ale musielibyście się zorientować, w ktorych)

Kanapa rozkładana, ale wygodna oraz wykonana z dobrej klasy pianki tapicerskiej o dużej wytrzymałości ( w przypadku tanszych mebli wypoczynkowych wbrew pozorom pianka jest bezpieczniejszą opcja z uwagi na to, ze spręzyny moga przebijać materiał, pianka jest solidniejsza).
Kanapę mozna kupić na stronie producenta, firmy Bird (mają swoja strone www, z tego co wiem to ich meble można kupić rownież w niektórych sklepach stacjonarnych w Polsce, ale musielibyście się zorientować, w ktorych)
Ostatnio zmieniony 11 cze 2020, 7:48 przez Złotowłosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Od dłuższego czasu szukam do swojego salonu narożnika w stylu skandynawskim. Natrafiłam ostatnio na recenzję całkiem ciekawego modelu: http://blog.mirjan24.pl/nowosc-w-mirjan24. To nowość więc jest szansa, że jeszcze przez długi czas nie wyjdzie z mody. Przed zakupem chciałaby jeszcze poznać waszą opinię zeby nie decydować się w emocjach.