Gdzie kupić odzież roboczą?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
karolek256
- Zainteresowany

Re: Gdzie kupić odzież roboczą?
Jeśli ma to być porządna odzież, która ma posłużyć dłuższy czas to niekoniecznie kierowałbym się np. kryterium cenowym. Wiadomo, że są tanie rozwiązania, ale pod względem jakości mocno średnie. Lepiej chyba dołożyć ciut więcej złotówek i mieć coś porządnego. Odzież robocza Beta (włoski producent) jest świetna, tak samo obuwie ochronne od nich zdaje egzamin.
U mnie zmiana, cała ekipa w ubraniach prodkucji polskiej, bo importowane z Chin nie wytrzymywały dłużej niż 3-4msc. Chłopy zadowolone i noszą juz prawie 6msc, bez przetarć i pourywanych szlufek, kieszeni czy dziur na kolanach.
-
patifit2000
- Początkujący

[quote="martan"]Gdzie kupujecie odzież roboczą? Niedawno założyłem firmę i myślę, że przydałoby się naby ć odzież firmową, a nie żeby każdy w swoim przychodził.[/quote]
Mój mąż już długi czas zamawia na e-workwear.pl
Mają duży wybór, super ceny i wysyłka szybciutka 
Mój mąż już długi czas zamawia na e-workwear.pl
Zachęcam do zapoznania się z nową ofertą wyposażenia BHP Maglo, który idealnie sprawdzi się w magazynach, halach produkcyjnych itp. oraz zadba o bezpieczeństwo pracowników.
Ja zamówiłem niedawno odzież roboczą Action od firmy mbtechnika.pl. Posiada niską wagę oraz wiele przegródek i kieszeni. Dzięki dobrej jakości materiałowi, zapewnia wysoki komfort użytkowania.
Mąż prowadzi firmę budowlaną, ale takimi zamówieniami zajmuję się ja i kupuje ubrania Fastpol Invest. Jakościowo wiem że są najlepsi bo już trochę testowaliśmy tych firm, a tak to regularnie zamawia się a to spodnie a to buty robocze. Pracowników jest dużo więc i potrzeba tego trochę.
Ważne jest przeprowadzenie tzw. obróbki. Mam tutaj w głównej mierze na myśli to, że stara cegła powinna zostać nader starannie wyczyszczona, tzn. pod odpowiednim ciśnieniem. W ten sposób możliwe jest pozbawienie cegły zbędnych pozostałości poprodukcyjnych.
Odzież roboczą i elementy ochronne BHP można zamówić także przez sieć np tutaj:
Ferpol Odzież robocza - BHP
ul. M.C Skłodowskiej 98
96-100 Skierniewice
tel: 46 832 80 20
Mają tam wszystko co niezbędne w codziennej pracy w trudnych i specyficznych warunkach. W sklepie jest możliwość znalezienia odzieży ochronnej ale rownież i roboczej dla wielu stanowisk pracy ( nie ma rownież problemu z dobraniem odpowiedniego rozmiaru, bo i tutają mają szeroki wybór) Myślę, że przy zakupie większej ilości nie powinno być problemu z wynegocjowaniem jakiegoś rabatu.
Jest tez mozliwość znakowania.
Ferpol Odzież robocza - BHP
ul. M.C Skłodowskiej 98
96-100 Skierniewice
tel: 46 832 80 20
Mają tam wszystko co niezbędne w codziennej pracy w trudnych i specyficznych warunkach. W sklepie jest możliwość znalezienia odzieży ochronnej ale rownież i roboczej dla wielu stanowisk pracy ( nie ma rownież problemu z dobraniem odpowiedniego rozmiaru, bo i tutają mają szeroki wybór) Myślę, że przy zakupie większej ilości nie powinno być problemu z wynegocjowaniem jakiegoś rabatu.
Jest tez mozliwość znakowania.
-
DariuszKowalski
- Początkujący

mi znajomy polecił takie buty
Byłyby przeze mnie używane na budowie, gdzie faktycznie często pracownicy korzystają z obuwia zimowego. Co myślicie?
Byłyby przeze mnie używane na budowie, gdzie faktycznie często pracownicy korzystają z obuwia zimowego. Co myślicie?-
dariarymanowska
- Początkujący

odzież ochronną kupisz w hurtowni jednak najtaniej wyjdzie jak zamówisz w internecie
-
KarolekWielki
- Początkujący

Tez stawiam na internet jak kupuje pracownikom ciuchy bhp. Może i trzeba czekać na dostawę ale nie trace czasu na dojazd do sklepu w miescie gdzie i tak nie ma ani duzego wyboru ani pelnej rozmiarowki.
-
bobbudowniczy752
- Początkujący

Szczerze polecam hurtownie Optimum bhp, ostatnio na nich natrafiłem i jestem w szoku jak duży wybór posiadają.
-
KarolekWielki
- Początkujący

Też znam Optimum bhp. Korzystałem i jestem zadowolony. Czy ktoś zna te spodnie robocze Snickers Workwear? Sa spoko. Zalezy mi na spodniach stretch. Widziałem inne droższe SNickersa ale ludzi w nie nie ubiore bo szkoda kasy. Za to te wydaja się być super.
https://www.optimumbhp.pl/SPODNIE-ROBOC ... NE-p133680
https://www.optimumbhp.pl/SPODNIE-ROBOC ... NE-p133680
-
KarolekWielki
- Początkujący

DariuszKowalski pisze:mi znajomy polecił takie butyByłyby przeze mnie używane na budowie, gdzie faktycznie często pracownicy korzystają z obuwia zimowego. Co myślicie?
A może cos VM footwear? Mają porządną podeszwe na budowe.
KarolWielki dzięki za polecenie !