Gdzie kupujecie materiały budowlane?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Gdzie kupujecie materiały budowlane?
Witam, osobiście kupuje tam gdzie najbliżej, oszczędzam przede wszystkim czas. Niedaleko mnie jest Castorama więc chcąc nie chcąc tam się zaopatruje. Ceny mają bardzo dobre a i często można coś wygrać w jakimś konkursie
MarcinGizycki pisze:Hej,
gdzie kupujecie materiały budowlane? Zaopatrujecie w stacjonarnych sklepach budowlanych?
Czy jednak porównujecie oferty i zamawiacie materiały przez Internet?
Pytam, ponieważ w tym roku ruszam z budową mojego domu i zastanawiam się nad zakupem materiałów właśnie przez Internet.
poczytaj opinie w internecie na temat danej firmy jeżeli można kupić o wiele taniej
-
Scolfields
- Początkujący

Ja tylko w hurtowni budowlanej MSM. Najlepsze ceny i fachowe porady
ja kupiłem przez interent wszystko sprawnieMarcinGizycki pisze:Hej,
gdzie kupujecie materiały budowlane? Zaopatrujecie w stacjonarnych sklepach budowlanych?
Czy jednak porównujecie oferty i zamawiacie materiały przez Internet?
Pytam, ponieważ w tym roku ruszam z budową mojego domu i zastanawiam się nad zakupem materiałów właśnie przez Internet. Z tego co widzę na...
Najlepiej jest kupować materiały w sprawdzonym składzie budowlanym. My, podczas budowy praktycznie wszystko co było nam potrzebne kupiliśmy w składzie Gut Bud w Raszynie. Mają dosłownie wszystko co przy budowie czy remoncie jest potrzebne, od materiałów budowlanych (bloczków, pustaków cegieł) zaczynając, przez materiały do izolacji, hydroizolacji, aż po tarcicę na budowę dachu. Wszystko wysokiej jakości, a ceny bardzo korzystne, obsługa miła i fachowa.
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

Jeżeli szukasz materiałów budowlanych w okolicach Koszalina to polecam skontaktować się z nimi Careco. Firma oferuję nowoczesne materiały budowlane renomowanych firm w bardzo przystępnych cenach
Moje materiały budowlane trafiają za każdym razem od jednego miejsca - sprawdzonego sklepu budowlanego. Zawsze przy okazji remontu tam bywam, ponieważ bardzo dobrze potrafią mi tam podpowiedzieć. Jestem z tego zadowolony, bo sam to generalnie jestem mały w tym temacie...
-
KarolekWielki
- Początkujący

Tylko sprawdzone hurtownia. Wczesniej obdzwaniałem, potem jezdzilem i wybiralem.
-
Dekorator_123
- Początkujący

Ja gorąco polecam sklep patron-bis, jeśli chcesz zakupić dobrej jakości laminaty. Ich oferta zawiera różne rodzaje laminatów, takie jak skórzane czy metaliczne
-
boleslawis
- Początkujący

Ja jestem z okolic Nasielska i tam jest super skład w mrówka nasielsk i tam można zakupić praktycznie wszystko od podłogi po elektronarzędzia. Mój znajomy polecił mi to miejsce i zawsze się u nich zaopatruję.
Szeroki wybór materiałów budowlanych znajdziesz także w ofercie firmy arsen24.pl. Niedawno zamówiłem stamtąd zaprawy, sylikony, taśmy oraz artykuły malarskie. Zamówienie zostało dostarczone po kilku dniach roboczych.
-
cizemowski
- Początkujący

Ja swoje narzędzia i elementy do łączenia materiałów kupuję tutaj: Nycz Intertrade, generalnie dobra jakość a ceny nie są z kosmosu. Ale tak naprawdę ja tam kupuję bo mam zwyczajnie blisko. A to dla mnie jednak mocno istotne
-
AleGosciu123
- Początkujący

Ja również polecam, ja kupowałem u nich laminaty fornirowane oraz mineralneDekorator_123 pisze:Ja gorąco polecam sklep patron-bis, jeśli chcesz zakupić dobrej jakości laminaty. Ich oferta zawiera różne rodzaje laminatów, takie jak skórzane czy metaliczne
-
Masertiger
- Aktywny

Bardzo fajna firma, która robi obiekty z klocków betonowych, takie jak składy, hale i mury, to ADZ System. Kloce betonowe układane są jeden na drugim, tworząc jednolitą i spójną koncepcje. Można te obiekty rozkładać i ustawiać na nowo w innym miejscu. Można w taki sposób układać ściany hale magazynowo - produkcyjne, mury oporowe, boksy i wygrodzenia, składy materiałów, ogrodzenia i osłony chroniące. Te materiały budowlane, można u nich kupić, podaje namiary na PW.
W castoramie lub mrówce