. Wydaje mi się, że taka wanna nadaje łazience charakteru, elegancji i klasy Jaką wannę wybrać?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
monikabert90
- Aktywny

Re: Jaką wannę wybrać?
Mi zdecydowanie najbardziej podobają się wanny wolnostojące o prostym, klasycznym kształcie, na przykład takie jak ta
. Wydaje mi się, że taka wanna nadaje łazience charakteru, elegancji i klasy
Ich plusem jest to, że nie trzeba ich obudowywać, dzięki czeku koszty remontu mogą być niższe 
. Wydaje mi się, że taka wanna nadaje łazience charakteru, elegancji i klasy Re: Jaką wannę wybrać?
Ta jest mega fajna
Moja ulubiona, jak ktoś ma większą łazienkę to taka wanna będzie się fajnie prezentować.
Moja ulubiona, jak ktoś ma większą łazienkę to taka wanna będzie się fajnie prezentować.Re: Jaką wannę wybrać?
najlepiej wejsc do wanny zeby sie przekonac czy jest na tyle duza he he
-
KarolekWielki
- Początkujący

Może sprawdzi się narożna? taka była w planach... ale teraz się zastanawiam... Wolnostojące jest ok ale chyba wolę inne rozwiązanie.
-
yorae.drache
- Początkujący

Ja na razie szukam płytek ale wannę zgodnie z projektem już wybrałem. Jak kogoś interesuje to takie połączenie wolnostojącej i narożnej. Nie chcieliśmy z żoną wkładanej obudowy bo ona zawsze wypada ale chcieliśmy mieć dostęp do przyłączy od 2 strony ściany. To na chwilę obecną dla Nas jedyne sensowne rozwiązane. Model nazywa się Braider Restia Narożna Prawa ale są też lewe. Do tej samej łazienki potrzebujemy jeszcze prysznica, ale typowo kwadrat 90x90. Może ktoś coś polecić ?
Jaka wanna sprawdzi się w malej łazience? W tej chwili mamy zabudowana zwykłą wannę, ale coraz poważniej myślę nad generalnym remontem. Wydaje mi sie, jednak że wanna wolno stojąca pasuje tylko w dużych, przestronnych łazienkach.
-
michal3345
- Początkujący

Ostatnio sam robiłem remont małej łazienki i zdecydowałem się na wannę wolnostojącą, jestem zadowolony z wyboru, bo jest to element, na którym nam z żoną zależało 
Rzeczywiście, wybór wanny to kluczowa sprawa, a ta wygląda na bardzo fajną opcję!
Na pewno warto sprawdzić dostępne wymiary, żeby dobrze dopasować ją do łazienki. Z doświadczenia polecam także zwrócić uwagę na materiał, z którego jest wykonana – to wpływa na trwałość i komfort użytkowania. Jeśli chodzi o inne opcje, warto też poszukać recenzji tego modelu, żeby upewnić się, że spełni Twoje oczekiwania. Powodzenia przy wyborze!