Poszukuję taniej firmy budowlanej
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: poszukuję taniej firmy budowlanej
Zarejestrowałem się parę dni temu na stronie oferty-biznesowe.pl i jestem póki co zadowolony. Raczej zostanę tutaj na dłużej. Już kilka przetargów dla siebie wyszukałem. Bazę ofert mają rzeczywiście rozbudowaną, jest ogólnopolska, można w każdym regionie znaleźć oferty dla biznesu mniejszego i większego. Pozytywnie!
Jeżeli szukacie dobrej firmy budowlanej na terenie woj. warmińsko-mazurskiego , zobaczcie sobie stronę http://www.ciechbud-dzialdowo.pl - oni mają w ofercie zarówno budownictwo mieszkaniowe, jednorodzinne, obiektów przemysłowych i biurowych, obiektów przemysłowych.
-
adam_krakow
- Aktywny

Jak chcesz tanio i porządnie jendocześnie to ja ci dd projekt polecam, bardzo dobrzy sa...
Kupowałem niedawno maszyny budowlane ze sklepu Tarwis i muszę napisać, że są wysokiej jakości i uznanych firm, obsługa sklepu za wysokim poziomie, istnieje też możliwość wysyłki na cały kraj, tutaj ich oferta http://tarwis.pl/produkty.php?strona=1
Ciekawym pomysłem jest szukanie przetargów przez stronę oferty-biznesowe.pl. Mają szeroką bazę z całej Polski, poza przetargami, możne też sprawdzić informacje o licytacjach komorniczych czy ogłoszenia sprzedażowe. Plusem jest, że istnieje możliwość dodawania swoich ofert.
Najlepszom stronom do szukania tanich budowlańuf jest strona www.ruskiebudujo.com
A najgorszym skuchwysyństwem jest kupowanie czyjegoś majontku na aukcjach komorniczych.
Obyś spuchnoł i tobie się noga podwineła a komornik zajebał cały majontek osiole derdameński.
A najgorszym skuchwysyństwem jest kupowanie czyjegoś majontku na aukcjach komorniczych.
Obyś spuchnoł i tobie się noga podwineła a komornik zajebał cały majontek osiole derdameński.
Można znaleźć podwykonawców na stronie oferty-biznesowe.pl. Dużo ofert, aktualne ogłoszenia, łatwy kontakt z wykonawcą. Już do kilku inwestycji znalazłem tutaj ludzi i polecam. Fajnie, że takie strony powstają, bo ewidentnie brakowało tego typu miejsc w sieci.
-
selena1985
- Początkujący

poszukując taniej firmy remontowej warto sprawdzić ceny usług remontowych w porównywarce cen klikając tutaj cennik usług
Mam dobre doświadczenia z ludźmi z Szymbud z Ujsoł. Na stronie http://szymbud.com/us%C5%82ugi-budowlane mają rozpisaną ofertę w szczegółach, ale najlepiej po prostu zadzwonić. Stawiają domy od fundamentów aż do stanu – pod klucz, chociaż to jest też u nich do uzgodnienia. Ja część prac sam wykonałem, żeby trochę przyoszczędzić, akurat znam się na budowlańce całkiem nieźle, a jeszcze szwagier pomagał, także sprawnie poszło.
-
Askorpdomy
- Zainteresowany

Jeżeli chodzi o dobrą i solidną firmę budowlaną, zajmującą się również domami pasywnymi to polecam zajrzeć do nas na AskorpDomy. Posiadamy niezbędne doświadczenie i chętnie pomożemy.
-
tokarskirob
- Zainteresowany

Jesli szukacie dobrej, uczciwej firmy do remontu domu to ja polecam kosbud - mają dobre materiąły świetnej jakości, a do tego normalne ceny i fajną obsługę - polecili mi prawdziwego fachowca, który dobrze wykonał pracę.
Hejo! Można w szybki sposób znaleźć zlecenia przez wyszukiwarkę http://oferty-biznesowe.pl. Moja firma głównie przy robotach ziemnych dłubie i takich zamówień to jest wyjątkowo sporo teraz, ale akurat w tej wyszukiwarce też zasięgiem ogarniają inne branże, które mają większy problem ze znajdowaniem zleceń.
Nie polecam Firmy HAN-BUD T.S.R. -POLAND PAWEŁ GÓRECKI z miejscowości Taras, mają problemy z zapłaceniem 700 zł za FAKTURĘ od grudnia 2018 r. Właściciel niesłowny, zwodzi mnie już 5 miesiąc, nie odbiera telefonów, na maile nie odpowiada. Jak tacy ludzie
mogą prowadzić firmę ??? szok kiedyś to było nie do pomyślenia. Tylko współczuć przyszłym klientom.
mogą prowadzić firmę ??? szok kiedyś to było nie do pomyślenia. Tylko współczuć przyszłym klientom.
Jeśli chodzi o przeglądy okresowe oraz inwentaryzację architektoniczną to zgłoście się z tym do Smart-Bud smart-bud.com.pl Firma świadczy profesjonalne usługi a jednocześnie nie szaleje z cenami. Mają odpowiednie kwalifikacje, duże doświadczenie, profesjonalny sprzęt no i są rzetelni i solidni.