Wycena nieruchomości
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
robertnowaczynski
- Aktywny

Re: wycena nieruchomości
Ja korzystałem z usług biura w Zamościu i Pani Karoliny Tańskiej. Biuro posiada uprawnienia do wykonywania działalności zawodowej w zakresie określania wartości nieruchomości i my korzystaliśmy z wyceny mieszkania na potrzeby banku.
-
marianliss
- Początkujący

Ja korzystałem z pomocy biura Tergo jeżeli chodzi o wycenę nieruchomości. Biuro bardzo szybko uwinęło się z wyceną mojego domu a ja mogłem szybko dokonać innych formalności.
-
RomanPaweł52
- Początkujący

Znam doskonale biuro Pani Karoliny Tańskiej w Zamościu i wiele razy korzystaliśmy z usług tego biura. Polecam zapoznać się z ofertą tego biura i podjąć współprace.
Ja też zamawiałem taką wycenę i taką wycenę zamawiałem z tej firmy tergo. Taka wycena jest bardzo przydatna na przykład do ustalenia ceny kupna czy zabezpieczenia kredytu bankowego.
-
kamilpytka08
- Początkujący

nieruchomość podnosi wartość jeżeli ma coś dodatkowego zainstalowane np. fotowoltaikę 
Niestety nie znam tej firmy. Sam korzystałem z usług kancelarii rzeczoznawców majątkowych taksator.info. Oferują profesjonalną wycenę mieszkań, gruntów i działek budowlanych. Gwarantują atrakcyjne warunki współpracy oraz duże doświadczenie.
Myślę, że możesz skontaktować się z biurem doradcy majątkowego Zbigniewa Kacprzaka z Rumii. Zajmują się m.in. wyceną obiektów przemysłowych i nieruchomości mieszkalnych. Posiadają wieloletnie doświadczenie oraz wysokie kwalifikacje. Sądzę, że będą w stanie Ci pomóc.
Re: Wycena nieruchomości
Wycenia się na podstawie wielu elementów
stanu danego mieszkania
lokalizacji
tego w jakiej cenie były w ostatnich latach wystawiane i sprzedawane mieszkania ( cena sprzedaży często nie jest równa cenie jaka jest widoczna na portalach ogłoszeniowych, gdzie daje się zwykle wyższą cene)
Jeśli zależy Wam na szybkiej sprzedazy polecam kontakt z nimi https://express-nieruchomosci.pl/ Skupują nieruchomości.
stanu danego mieszkania
lokalizacji
tego w jakiej cenie były w ostatnich latach wystawiane i sprzedawane mieszkania ( cena sprzedaży często nie jest równa cenie jaka jest widoczna na portalach ogłoszeniowych, gdzie daje się zwykle wyższą cene)
Jeśli zależy Wam na szybkiej sprzedazy polecam kontakt z nimi https://express-nieruchomosci.pl/ Skupują nieruchomości.