Szklane drzwi wewnętrzne
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
-
Janusz2312
- Początkujący

Re: Szklane drzwi wewnętrzne
Długo miałem wątpliwości co do szklanych drzwi. W końcu po namowie żony zwrócilismy się do szklane.eu którzy wykonali i zamontowali dla nas drzwi w całym domu. Polecam!
Najwięcej szklanych drzwi znajdziesz w Gipsy King. To król szklanych drzwi, gdzie zaopatrują się duże firmy takie jak choćby Erkado, które ma od nich unikatowe wzory robione tylko dla nich. Łącząc to z tym co oferuje Gipsy to jest potężna baza szklanych drzwi w setkach wzorów.
Bardzo podoba mi się takie rozwiązanie. My też mamy szklane drzwi w domu. Zamówiliśmy od ML SYSTEM i bardzo dobrze się sprawdzają. Solidne są a i fajnie, nowocześnie wyglądają.
ML robi całe drzwi czy tylko tafle szklane? Na ich stronie znalazłem tylko obróbkę szkła więc zakładam, że robią tylko tafle na wymiar. A co z ościeżnicami i okuciami? Też można tam dostać? Dobre okucia znajdzie się w Porcie, Erkado czy DRE.
P.S. Te szklane stoliki i nadruki ceramiczne z ML'a robią wrażenie!
P.S. Te szklane stoliki i nadruki ceramiczne z ML'a robią wrażenie!
-
Tomasz Budny
- Początkujący

Takie szklane drzwi ma firma MPJ Glass a do nich robią tez grafikę świetną. Popatrzcie sobie na katalog na ich stronie.
Szklane drzwi polecam bardzo z firmy szklane.eu. Korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm!
Ja mam szklane drzwi w biurze. Prawie każde pomieszczenie jest przeszklone. Jest to świetne rozwiązanie. Na zamówienie wykonała je firma szklane.eu. Wyszło im to świetnie.
Ja także posiadam drzwi szklane w swoim biurze. Wykonała je dla mnie firma obrobkaszkla.pl. Dzięki odpowiedniej grubości tafli, drzwi zapewniają duże bezpieczeństwo oraz bardzo dobrą izolację akustyczną.
Pochwaliłbyś się jeszcze jaka to grubość i jaki rodzaj szkła. Standardowo firmy takie jak Erkado czy Gipsy King robią to z 8mm szkła hartowanego. Czy jako zwykłe drzwi rozwierne czy do systemów przesuwnych. Szkło typu VSG niestety nie zdaje egzaminów - za kruche jest.