Fotowoltaika
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
Maciuszek87
- Aktywny

Re: Fotowoltaika
U mnie instalacja była wykonana przez pracowników firmy z Krakowa Elektromasters Tak ogólnie to najpierw zamysł instalacji do konkretnych moich potrzeb i potem realizacja. Wszystko bardzo sprawnie więc myślę, że to dobra opcja.
Zerknij sobie do oferty sklepu e-sklad - zajmują się właśnie sprzedażą części do instalacji fotowoltaicznych od paneli do zabezpieczeń, myślę że na spokojnie znajdziesz tam wszystko do swojej instalacji. Sklep na dobrym poziomie, dużo części w ofercie i też dobre ceny.
W naszej miejscowości większość instalacji montowała firma Solarika z Poznania.
Bardzo konkretni ludzie, wyjaśnili mi co i jak, zresztą polecił mi ich sąsiad
Sprawny montaż wszystko elegancko. Polecam
Bardzo konkretni ludzie, wyjaśnili mi co i jak, zresztą polecił mi ich sąsiad
Sprawny montaż wszystko elegancko. Polecam
Ja korzystałem z usług SPR Polska i sobie chwalę. Bardzo profesjonalne podejście do klienta.
dzień dobry,
czy polecacie jakąś firmę, która montuje panele na południu polski konkretnie niedaleko Katowic?
Ela
czy polecacie jakąś firmę, która montuje panele na południu polski konkretnie niedaleko Katowic?
Ela
-
ewacebula3
- Początkujący

[quote="eleczkaaa"]dzień dobry,
Ela[/quote]
osobiście bardzo polecam zielonego volta z tego co wiem działają w całej PL Ogólnie tak sobie byłam nastawiona do paneli a okazuje się że teraz płace tylko opłaty stałe, co mnie bardzo cieszy
Ela[/quote]
osobiście bardzo polecam zielonego volta z tego co wiem działają w całej PL Ogólnie tak sobie byłam nastawiona do paneli a okazuje się że teraz płace tylko opłaty stałe, co mnie bardzo cieszy
Korzystaliśmy z usług firmy EnergyRe i po czasie muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Zainstalowaliśmy panele przy okazji budowy domu. Współpraca poszła bardzo fajnie
A wymiary paneli fotowoltaicznych pozwalają na dobre zagospodarowanie przestrzeni.
-
wojcik.tomek82
- Początkujący

ja z kolei polecam zielony volt wszystko sprawnie z formalnościami, szybki montaż, a instalacja dobrana do moich potrzeb. Instalacja u mnie drugi rok i obecnie płace tylko opłaty stałe - czyli bardzo dobrze dobrana.
dziękuję za odpowiedzi . Czy macie Państwo może numer telefonu do kontaktu z tymi firmami?
pozdrawiam Ela
pozdrawiam Ela
A co za mało jeszcze reklamy na forum? Teraz jeszcze telefony będziecie do firm podawać? Nie zapomnijcie o adresach!!!eleczkaaa pisze:dziękuję za odpowiedzi . Czy macie Państwo może numer telefonu do kontaktu z tymi firmami?
pozdrawiam Ela
Poziom Januszy fotowoltaiki mnie przeraża
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Przyczyną smogu w Polsce jest wentylacja grawitacyjna
-
adam.watly1
- Początkujący

[quote="eleczkaaa"]dziękuję za odpowiedzi . Czy macie Państwo może numer telefonu do kontaktu z tymi firmami?
pozdrawiam Ela[/quote]
wystarczy wpisać sobie w przeglądarkę i wszytko będzie
pozdrawiam Ela[/quote]
wystarczy wpisać sobie w przeglądarkę i wszytko będzie
-
kamilpytka08
- Początkujący

też ich polecam dawno z taką obsługą się nie spotkałemewacebula3 pisze:eleczkaaa pisze:dzień dobry,
Ela
Nie potrzeba reklam, proszę tylko o numer telefonów bezpośrednio do osoby zwiazanej z firmą, oszczędzi mi to czasu . Proszę o wysyłkę wiadomością prywatną, aby nie było reklam. Wiem tez że ktoś poleca firmę to jest godna zaufania .
pozdrawiam, Ela
pozdrawiam, Ela
-
ewacebula3
- Początkujący

Napisałam wiadomość prywatnąeleczkaaa pisze:Nie potrzeba reklam, proszę tylko o numer telefonów bezpośrednio do osoby zwiazanej z firmą, oszczędzi mi to czasu . Proszę o wysyłkę wiadomością prywatną, aby nie było reklam. Wiem tez że ktoś poleca firmę to jest godna zaufania .
pozdrawiam, Ela
-
dariarymanowska
- Początkujący

pv jest bardzo korzystne jak jest dobrze zrobione to placi sie tylko oplaty stale