Który deweloper jest najlepszy?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Który deweloper jest najlepszy?
Na warszawskiej Białołęce polecam zdecydowanie Napollo i "Nowy Park" - właśnie jesteśmy po odbiorach mieszkania i jest bardzo dobrze. 
Jak każdy poleca swojego dewelopera to ja polecę także mojego: Budopol z Krakowa. Mieszkanie od niego brałam pół roku temu i naprawdę teraz mogę rzetelnie ocenić jak to wyglądało. Kontakt podczas załatwiania formalności był bardzo dobry, deweloper nie olewał mnie. Mieszkanie w dobrej cenie, dobra lokalizacja i spełniło wszystkie moje wytyczne, o których powiedziałam deweloperowi. Wykończenie bardzo dobre, nic się nie kruszy i nie psuje, nie ma niedoróbek. Polecam.
Mieszkamy już jakiś czas - nadal utrzymuję, że ta inwestycja wyszła deweloperowi niesamowicie! I jeszcze za taką cenę za m2karolex88 pisze:Na warszawskiej Białołęce polecam zdecydowanie Napollo i "Nowy Park" - właśnie jesteśmy po odbiorach mieszkania i jest bardzo dobrze.
A może ktoś kojarzy tego dewelopera Humbaka? Działa na terenie trójmiasta. Obecnie ma w ofercie kilka inwestycji w Gdyni. Jedna z nich spełnia wszystkie moje oczekiwania. Więc jeśli ktoś coś wie, to proszę o opinie.
W Warszawie mogę polecić firmę APM Development, od lat na rynku, firma wiarygodna, uznana nawet deweloperem roku.
Mam dwa mieszkania od Home Invest, więc z doświadczenia już mogę ich polecić, jako uczciwych i profesjonalnych ludzi.
Jak ktoś się rozgląda za czymś w okolicy Warszawy to w Ożarowie Mazowieckim dobre opinie słyszałem o home premium, zresztą można sobie zobaczyć co już oddał. Dojazdy o Warszawy są dobre a na pewno jest spokojniej niż w samej stolicy.
Wg mnie to Hossa ma w ofercie fajne mieszkania i apartamenty w Trójmiescie. Ceny bardzo korzystne, mieszkania funkcjonalnie ułożone. Warto zajrzec na jego strone i sie przekonac
Mogę polecić warszawskiego dewelopera Grupa Inwest, mają dobre opinie, widziałem też kilka wątków na forum i opinie raczej też były pozytywne. Miałem doświadczenie z kilkoma innymi deweloperami jednak ten mimo wszystko wygrywa. Dobrze mi się z nim współpracowało. Godny polecenia jest także deweloper Hossa. Znajomi kupowali niedawno mieszkanie i są mega zadowoleni.
Jeśli mowa o nieruchomościach to warto skorzystać z usług firmy Gero Nieruchomości. Między innymi pośredniczą w procesach kupna/sprzedaży. Jest to zaufana firma. Z czystym sumieniem mogę polecić.
-
Wojas303030
- Początkujący

uważajcie na firmę JPD Krupiński z Grudziądza . Zakupiliśmy od nich do okazało się że nie mieli tytułu prawnego do gruntu na którym stoi , jakość wykonania również tragedia np studnia głębinowa to u nich połączenie kilku domów cienką plastikową rurką wkopaną na 60cm!!! zainteresowanym wyślę fotki
oni chyba budują gdzieś w okolicy Korfantego teraz? I chyba już te nowe inwestycje są w sprzedażygrrregg pisze:Jak ktoś się rozgląda za czymś w okolicy Warszawy to w Ożarowie Mazowieckim dobre opinie słyszałem o home premium, zresztą można sobie zobaczyć co już oddał. Dojazdy o Warszawy są dobre a na pewno jest spokojniej niż w samej stolicy.
tak, wszystkie szczegóły to na bieżąco na pewno na ich stronie zobaczysz
-
Aleksander123
- Początkujący

Uważam, że najlepszą firmą z jaką miałem styczność był Port Praski . Pracownicy byli bardzo solidni, widać było wieloletnie doświadczenie wśród fachowców. Mieszkanie odebrałem dokładnie takie o którym marzyłem.
dzięki już wszystko wiem, rozejrzałem się po poprzednich inwestycjach home premium, wyglądają bardzo dobrze, też mieszkańcy są zadowleni standardem wykończeniagrrregg pisze:tak, wszystkie szczegóły to na bieżąco na pewno na ich stronie zobaczysz