Materac do sypialni jaki
Re: Materac do sypialni jaki
A ma ktoś może materac "EXE" marki Curem? Przymierzam się do zakupu i szukam rzetelnych opinii osób, które mają go już dłuższy czas. Chcę wiedzieć czy materac jest faktycznie wygodny i czy się nie deformuje po dłuższym czasie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Arkadia Salon Snu
- Początkujący

Myślę że jest to jeden z lepszych materacy obecnie na rynku. Naprawdę godny polecenia i niezniszczalny .
[quote="rokotnik9"]A ma ktoś może materac "EXE" marki Curem? Przymierzam się do zakupu i szukam rzetelnych opinii osób, które mają go już dłuższy czas. Chcę wiedzieć czy materac jest faktycznie wygodny i czy się nie deformuje po dłuższym czasie.
Pozdrawiam[/quote]
Mam ten model niecały rok czasu i jest w takim samym stanie jak na początku, nic się nie zmieniło jeśli chodzi o kształt, pianka tak samo utrzymuje ciało. Według mnie to jeden z lepszych materacy na rynku więc śmiało można kupować.
Pozdrawiam[/quote]
Mam ten model niecały rok czasu i jest w takim samym stanie jak na początku, nic się nie zmieniło jeśli chodzi o kształt, pianka tak samo utrzymuje ciało. Według mnie to jeden z lepszych materacy na rynku więc śmiało można kupować.
Mam i jestem zadowolony, jeżeli chodzi o deformacje, to narazie żadnych nie zaobserwowałem.rokotnik9 pisze:A ma ktoś może materac "EXE" marki Curem? Przymierzam się do zakupu i szukam rzetelnych opinii osób, które mają go już dłuższy czas. Chcę wiedzieć czy materac jest faktycznie wygodny i czy się nie deformuje po dłuższym czasie.
Pozdrawiam
[quote="rokotnik9"]A ma ktoś może materac "EXE" marki Curem? Przymierzam się do zakupu i szukam rzetelnych opinii osób, które mają go już dłuższy czas. Chcę wiedzieć czy materac jest faktycznie wygodny i czy się nie deformuje po dłuższym czasie.
Pozdrawiam[/quote]
Kupiłem ten materac pół roku temu i nie narzekam. Jest tak samo wygodny jak wtedy co go kupiłem. Nic się nie odkształca.
Pozdrawiam[/quote]
Kupiłem ten materac pół roku temu i nie narzekam. Jest tak samo wygodny jak wtedy co go kupiłem. Nic się nie odkształca.
Dziękuję za informację. Udało mi się kupić ten materac i to w całkiem dobrej cenie. Na razie wygląda na to, że jest zgodny z opisem i większością opiniiMarko27 pisze:Kupiłem ten materac pół roku temu i nie narzekam. Jest tak samo wygodny jak wtedy co go kupiłem. Nic się nie odkształca.rokotnik9 pisze:A ma ktoś może materac "EXE" marki Curem? Przymierzam się do zakupu i szukam rzetelnych opinii osób, które mają go już dłuższy czas. Chcę wiedzieć czy materac jest faktycznie wygodny i czy się nie deformuje po dłuższym czasie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Karol1978aaa
- Początkujący

Ja mam materac z pianką geltex. Jest wygodny i do tego dobrze podpiera kręgosłup. Pomimo użytkowania od kilku lat, materac zachowuje swoje właściwości i nie widać na nim duzych nierówności i wgniecen.
-
Karol1978aaa
- Początkujący

Ja mam materac z pianką geltex. Jest wygodny i do tego dobrze podpiera kręgosłup. Pomimo użytkowania od kilku lat, materac zachowuje swoje właściwości i nie widać na nim duzych nierówności i wgniecen.
Też od niedawna mam materac z pianką geltex, model quantum Sun. Nareszcie mogę się wyspać, co kiedyś było nie do pomyślenia. Ale wedlug mnie należy pamiętać aby przed zakupem dobrze dobrać materac do swoich potrzeb i warunków fizycznych (waga i wzrost). To naprawdę ma znaczenie, a na co mało kto zwraca uwagę.
Geltex sembelli - także polecam. Super materac dla osób z problemami kręgosłup-owymi. Dostaliśmy 90 dni na testowanie, ale w życiu go nie oddamy:) 
Zdecydowanie Sembella i Geltex - super komfortowy - zbawienie dla kręgosłupa...
Dla dzieci dobre materac dostaniecie w Fiki Miki, naprawdę wygodny jak nie wiem. Kupilsimy model Odeo +, super zadowolone dziecko bo śpi jej się dobrze
O tak, także polecam Fiki miki. Znajdziecie tu akcesoria dla dzieci, poduszki do karmienia itd. no i cudownej jakości materace. U nas już materac większy Vera +. Dobrej jakości, wygodny, zdrowy dla pleców dziecka, ma nawet zdejmowany pokrowiec do prania w pralce
My postanowiliśmy zainwestować w coś porządnego i mamy materac z sovea! Zapewnia optymalne podparcie dla kręgosłupa i idealnie dopasowuje się do sylwetki. Bardzo wygodnie się na nim śpi.
-
wiktormaci98
- Początkujący

Dla mnie niby zalecany jest średni ale kupiliśmy twardy bo jakoś lepiej nam się na nim leżało. Także to chyba indywidualna sprawa bardziej. My mamy akurat materac z Hilding i ja ich polecam. Z naszym się nic nie dzieje i jest bardzo wygodny.misia22 pisze:Witam!
Jestem na etapie wyboru materacy do sypialni, i chcemy zainwestować w materace, aby były wygodne i człowiek wstawał wypoczęty. W związku z tym zwracam się do Was z pytaniem o materace . Moze wiecie lub macie jakies doswiadczenie w tej kwestii jaka twardość materaca powinna byc by się dobrze spało.?