Meble kuchenne na wymiar Kraków
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble kuchenne na wymiar Kraków
Ciekawe meble wyprodukowała nam firma Kuchnie [...] -http://kuchniesolarz.pl/. Fronty są z efektem rdzy a do tego magnetyczne także można sobie w łatwy sposób na magnes coś do nich zaczepić – jakiś notes, tabliczkę itd. mała rzecz, a cieszy i do tego jest mega praktyczna 
Ja tam chciałem zaoszczędzić na kuchni i pełnego klasyka zamówiłem z możliwie najtańszymi szafkami z montażem w Adolux-meble i wyszło mi taniej niż w przeciętnym markecie, czy nawet sklepie internetowym
Trzeba się po prostu trochę rozejrzeć, porównać cenowo. Wiem, że ten producent mebli ze Śląska jest otwarty na negocjacje cenowe i ma bardzo dobry dział projektowy. W ograniczonym budżecie się zmieścili, więc jak masz podobne problemy do moich to warto rozmawiać.
W tym wątku zauważyłem bardzo dużo ciekawych wpisów i linków. Pewnie z nich skorzystam.
Nie polecam zwracać uwagi jedynie na cene bo cena nie powinna byc wyznacznikiem tego czy się zdecydujecie na daną firme czy nie. LIczy się
doświadczenie
materiały z jakich firma wykonuje meble
jak również dodatki i jakość zawiasów
Sam ostatnio zamawiałem meble w Krakowie oraz zdecydowałem sie na zlecenie wykonania mebli do kuchni w tej firmie: Woodworks.
Firma zaoferowała mi najlepszą jakosć w stosunku do ceny mebli. Byłem z nich bardzo zadowolony. Poza tym ich projekt był dla mnie najbardziej intuicyjny i wygodny.
doświadczenie
materiały z jakich firma wykonuje meble
jak również dodatki i jakość zawiasów
Sam ostatnio zamawiałem meble w Krakowie oraz zdecydowałem sie na zlecenie wykonania mebli do kuchni w tej firmie: Woodworks.
Firma zaoferowała mi najlepszą jakosć w stosunku do ceny mebli. Byłem z nich bardzo zadowolony. Poza tym ich projekt był dla mnie najbardziej intuicyjny i wygodny.
-
pawelszabla
- Aktywny

Polecam firmę [...] z Wielickiej w Krakowie. Szybka realizacja, meble dopracowane, dopieszczone, wszystko się zgadza. Wysoka jakość blatów, nowoczesne fronty, cichy domyk na zawiasach, nie mam zastrzeżeń.
tez korzystałem z usług tej firmy ale nie byłem do końca zadowolony. Z polecenia przyjaciółki skusiłem się kupić łózko drewniane i nie żałuje bardzo fajne solidne meble warte swojej ceny.
My robilismy meble tutaj w Janas Meble, dobrej jakości na prawdę polecam . No i ładnie wykonali, tak jak chciałam
-
jarzabekart
- Zainteresowany

Ze swojej strony polecam zapoznać się z ofertą firmy z Krakowa, Woodworks studio która specjalizuję się w realizacji projektów na wymiar. Od tej firmy mamy w swoim domu szafy wnękowe kraków, które są bardzo funkcjonalne i zrobione z pomysłem i wiem, że posłużą nam na lata.
-
AlinkaPralinka
- Początkujący

Moja siostra poszukiwała właśnie firmy, która zrobiłaby meble na wymiar na terenie Krakowa i na facebook'u polecono jej firmę DUET producent szaf i mebli. Powiem, że osobiście widziałam mebelki i są serio dobrze wykonane. Widać również że materiały jakościowo także najwyższa półka, a ceny konkurencyjne. Więc jakby ktoś był zainteresowany to podeślę link na PW.
-
lucaskruszyna
- Aktywny

Czyste kuchnie, to znaczy kuchnie bez wad technicznych robią w Kuchnie [...]. Szafki zabezpieczają, nawet sztućce można wziąć, podstawowe sprzęty, chociaż wiele osób już ma gotowe od rodziny, ale sam fakt, że wszystko weźmiesz w jednym miejscu zwiększa użyteczność. Nie trzeba jeździć i szukać. Materiałów sporo do wyboru. Oni Ci wyjaśnią, jaka kuchnia się sprawdzi, co można zrobić. Na pewno będziesz mógł wybrać z kilku wizji projektowych, co jest według mnie sporą zaletą. Dzwoń, to numer aktualny 666 374 743.
Ja zleciłem wykonanie mebli kuchennych na wymiar firmie Red Wall z Krakowa. W największym skrócie: szybko, profesjonalnie i w rozsądnej cenie.
Najlepsze oceny w okolicach ma marka Matyja, jeżeli chodzi o produkcję mebli kuchennych na wymiar. Dzwoniłem do nich niedawno to jestem po bezpłatnej, zaakceptowanej już wycenie. Zapewnili mnie, że się z terminami wyrobią. Czekam teraz na kuchnię. Zaznaczyłem, że chciałbym podzespoły Blum to od ręki ogarniają. Jak masz jakiś pomysł na meble kuchenne to uwzględniają.
-
Dekorator_123
- Początkujący

Jeżeli chodzi o płyty meblowe na wymiar to polecam firmę patron-bis. Ja kupowałem w tej firmie np. laminaty HPL i mogę ją polecić.
-
Paulina.Lewandowski
- Początkujący

Ja mogę polecić Duet
Mają siedzibę w Krakowie i Nowym Sączu. Robili mi nie tylko kuchnię na wymiar ale i garderobę i szafę w sypialni. Już dobre 5 lat temu a nadal wygląda jak nowa
Teraz robią moim rodzicom i zapowiada się super 
Mieszkam w Krakowie , ale meble zamawiałem w Katowicach. Chciałem czerwone meble kuchenne z obrotowymi systemami organizacji załadunku. Miałem problem bardzo małej i nieustawnej kuchni, a chciałem jednak mieć wszystkie strefy tak jak w standardowej. Projektanci z eterno kuchnie wzięli pod uwagę wszystkie moje sugestie i wyszła mega kuchnia. Za usługi projektowe czy dojazdy nic nie dopłacałem.