Używacie zamienników
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Używacie zamienników
Używacie zamienników tuszy do drukarki? Jakie najlepsze i nie będą sprawiały problemów?
Re: używacie zamienników
Tak, to niezła oszczędność pieniędzy, najlepiej mi się drukuje na activejetach, wydajne, nie widzę różnicy między nimi a oryginałami, cena też w porządku, warto.
to muszę ich spróbować, drukowanie na oryginalnych tuszach średnio ekonomicznie wychodzi i szukam tańszej ale dobrej alternatywy
Czy te activejety szybko wychodza do nowych modeli? Mam nową drukarkę i w ogóle żdnych zamienników jeszcze nie ma, załamka
-
jacekmogliwia
- Zaawansowany

Jak takie zmienniki wpływają na wasze drukarki?
Re: Używacie zamienników
z tego co wiem to szybko wypuszają activejety, do mojej drukarki znalazlem zanim mi się startowe tusze skończyły więc bez obaw
Dla mnie optymalnym rozwiązaniem są zamienniki z Asarto. Dobra jakość, łatwy montaż. Drukowanie jest płynnne, bez przeszkód, druk zarówno przy tabelach, jak i zdjęciach
-
andrzejparko
- Zainteresowany

100% racji. Asarto to optymalne rozwiązanie. Cena tonerów przynajmniej do drukarek Brother i HP zachęcająca. Plusem jest dla mnie bardzo duża wydajność tonerów
feruskon pisze:Używacie zamienników tuszy do drukarki? Jakie najlepsze i nie będą sprawiały problemów?
zamienniki ok tylko najlepiej sprawdzone bo drukarki czasem gorszych nie czytają. Są tez punkty gdzie wysyłasz swoje pojemniki na tusz i oni odsyłają uzupełnione
Jak potrzebny wam bardzo dobry tusz, polecam tusz hp 364. Sprawdza sie w warunkach biurowych i jest wydajny