Sypialnia - wiosenne porządki w 5 krokach

Porady jak udekorować każde wnętrze. Jeżeli zastanawiasz się jakie dodatki będą pasowały do Twojego domu, gdzie je kupić i w jakiej cenie, zajrzyj do tego działu.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Post autor: Redakcja »

Wiosenne powietrze dodaje pozytywnej energii, coraz śmielsze promyki słońca poprawiają nam nastrój. Wiosna to idealny... Sypialnia - wiosenne porządki w 5 krokach >>
Redakcja

adamskakar.97
Początkujący
Początkujący

Post autor: adamskakar.97 »

Już nie mogłam doczekać się wiosny żeby w kocu odsweiżyć sypialnię! Na pierwszy rzut poszła szafa i wyeliminowanie wielu niepotrzebnych ciuhców. Tylko zalegają a tak naprawdę chodzi się w kilku ulubionych. No i malowanie. Odwiezylismy tylko ściany, został biały kolor, bo ja nie lubię bardzo jakichś pomaraańczy, żółtych itd. Namówiłam męża na nowe łóżko, już mamy zamówione w expercie snu =D

aleksandraz
Początkujący
Początkujący

Re: Sypialnia - wiosenne porządki w 5 krokach

Post autor: aleksandraz »

Zgadzam się wiosenne porządki poprawiają nastrój sprzątałam dom z córką i naszym irobotem i humoru nam dopisywały. Sprzątanie jest dobre na nudę. Podczas porządków znaleźliśmy stare zdjęcia z mojej młodości, córka się śmiała z mojego looku :D

e-Rzecznik Śnieżka
Superużytkownik
Superużytkownik
Kontakt:

Re: Sypialnia - wiosenne porządki w 5 krokach

Post autor: e-Rzecznik Śnieżka »

Najprostszym sposobem na wiosenne odświeżenie wnętrza jest pomalowanie ścian i wymiana dodatków. Taki zabieg pozwala zmienić pomieszczenie nie do poznania a nie wymaga specjalistycznych umiejętności i dużych środków. Niekiedy nawet nie trzeba malować całego pomieszczenia, wystarczy akcent kolorystyczny na wybranej ścianie lub elemencie architektonicznym.
6.jpg
6a.jpg
6b.jpg

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dekoracja wnętrz”