. Wyglądają one bardzo innowacyjnie i niebanalnie. Można z ich pomocą urządzić sobie mieszkanie według światowych trendów.Fototapeta do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Fototapeta do salonu
Fototapety to nadal jedna z chętniej wybieranych dekoracji ściennych do domu i mieszkania. Ale nie jest to jedyna ciekawa opcja. Mi bardzo spodobały się miękkie panele ścienne -
. Wyglądają one bardzo innowacyjnie i niebanalnie. Można z ich pomocą urządzić sobie mieszkanie według światowych trendów.
. Wyglądają one bardzo innowacyjnie i niebanalnie. Można z ich pomocą urządzić sobie mieszkanie według światowych trendów.Re: Fototapeta do salonu
kupowaliśmy w Krakowie w wonderwall - mają prześliczne fototapety 
-
krystek001
- Początkujący

Ja zamawiałem fototapety do biura ze zdjęciem Krakowa. Wydruk super. Warto było dopłacić do winylu na flizelinie 
ja to sie boje ze zaraz mi sie odklei czy zrobi jakaś dziurra tam i wiekszosc mi sie nie podoba jakies palmy czy cos to nei jestesmy w grecji i taka jedna tapaeta nie pasuje tam ale moze sa inne jakies fajne ale nie widzialem moze polecicie jakas?
Na Homebooku mają naprawdę spory wybór fototapet różnych producentów.
Re: Gdzie kupić kafelki do łazienki?
Proponuję zobaczyć jakie niesamowite wzory można dzisiaj dostać http://www.e-mieszkanie.pl/zdjecia-mies ... 42794.html ściany potrafią wyglądać dosłownie jak żywe 
-
e-Rzecznik_Magnat
- Superużytkownik

Tapety to efektowne dekoracje, ale mają sporo minusów. Są drogie, instalacja ich na ścianach wymaga profesjonalnych umiejętności, uszkodzona tapeta nie jest naprawialna a demontaż dekoracji to spory kłopot. Dodatkowo wyraziste wzory tapet szybko się nudzą, a zmiana ich nie jest możliwa w prosty sposób. Zamiast tapet można jednak zastosować farby i struktury dekoracyjne, które stworzą na ścianie wzór naturalnie piękny, bardziej uniwersalny i możliwy do samodzielnego wykonania.
Jedna z moich realizacji

Piękna adyss. Uwielbiam NY.
Zastanów się, czy na pewno chcesz fototapetę. Z tego co widzę, to one fajnie wyglądają tylko przez pierwszy rok, a potem jak płowieją i zaczynają się odklejać poszczególne elementy, to już nie wygląda to tak dobrze.
Ja wiem, że teraz te fototapety są innej jakości, ale cały czas mam przed oczami to, jak one wyglądają po paru latach. Jak już są wyblakłe, to naprawdę nie ozdabiają wcale pomieszczenia, a wręcz przeciwnie.