Dekoracje do mieszkania?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Dekoracje do mieszkania?
Dekoracji do mieszkania nie musisz od razu kupować, możesz je też wykonać własnoręcznie. Zobacz jakie piękne rzeczy można zrobić za pomocą np. decoupage.
dzięki za linki z inspiracjami <3
My zdecydowaliśmy się na dekoracje wnętrz od profesjonalistów i oni nam doradzili na aranżacje naszego mieszkania.
Sam ostatnio zamówiłem sobie taki mech na ściane:

Obawialem się trochę jak to będzie jeśli chodzi o pielęgnacje mchu, ale okazał sie o wiele łątwiejszy do utrzymania w dobrym stanie niż sądzilem. Ciągnie wilgoć z powietrza tak wiec nie trzeba go praktycznie podlewać.
Wykonała mi to kwiaciarnia w Lublinie.

Obawialem się trochę jak to będzie jeśli chodzi o pielęgnacje mchu, ale okazał sie o wiele łątwiejszy do utrzymania w dobrym stanie niż sądzilem. Ciągnie wilgoć z powietrza tak wiec nie trzeba go praktycznie podlewać.
Wykonała mi to kwiaciarnia w Lublinie.
http://www.forumbudowlane.pl/
Mam różnego rodzaju dekoracje w swoim mieszkaniu. Ja mam dużo portretów na ścianach, niektóre narysowałem wiele lat temu, inne jeszcze świeże. Ciągle się zmieniają.
Z ciekawszych rzeczy to z pewnością barowy stół do piłkarzyków, ile on ma funkcji! Rączki od prowadnic często stają się wieszakami, szyba stołem na książki, czasem funkcjonuje on jako nocna lampka.
W zasadzie często kupuję sobie coś nowego do mieszkania bo lubie bawić się wystrojem.
Podoba mi się na przykład styl glamour. Takie dodatki kupicie tutaj

Z ciekawszych rzeczy to z pewnością barowy stół do piłkarzyków, ile on ma funkcji! Rączki od prowadnic często stają się wieszakami, szyba stołem na książki, czasem funkcjonuje on jako nocna lampka.
W zasadzie często kupuję sobie coś nowego do mieszkania bo lubie bawić się wystrojem.
Podoba mi się na przykład styl glamour. Takie dodatki kupicie tutaj

Ostatnio zmieniony 11 wrz 2019, 6:20 przez tetate, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Budujew2018
- Początkujący

- Kontakt:
Mnóstwo świetnych porad dotyczących aranżacji mieszkania i każdego pokoju znajdziesz w necie. Ja często korzystam z inspiracji i zawsze wszystko świetnie się u mnie sprawdza.
Wysokiej jakości blacha na dach.
Kilka tygodni temu zamówiłem piękne poduszki ozdobne ze sklepu Art Zasłony. Wybrałem poduszki z motywem sztuki, które bardzo dobrze pasują do klasycznego i nowoczesnego salonu. Co sądzicie o tym pomyśle?
Żona lubi styl afrykański, dlatego mamy w salonie zachowany taki klimat. Dużo naturalnych elementów - drewno, bawełna, len, rattan + kolory zieleni, piasku pustyni. Nie mogłao zabraknąć oczywiście elementów zwierzęcych, jak na safari 
najlepiej jak wszystko jest w dobrym klimacie w domu powinniśmy sie przede wszystkim dobrze czućPantera26 pisze:Czy zwracacie uwagę na drobne dekoracje do mieszkania jak np. Podkładka Ażurowa pod talerz, taka podkładka na stół podczas obiadu rodzinnego? Mój maż uważa, że przesadzam z tymi detalami. Jak wy podchodzicie do takich drobnych ozdób?
Lubię kolory, będzie u mnie kolor, styl wiejski pomieszany z farmhouse, i nie wiadomo czym jeszcze, ani przez chwilę nie nawiedziła mnie myśl co ktoś o tym z zewnątrz by pomyślał. Jedyną osobą którą pytam jest mój mąż (bo będzie tam mieszkał).
Jeśli szukalibyście ciekawych detali, polecam stronę:
https://tapetujemy.pl/murale-i-fototapety
Można tutaj podejrzeć sobie świetne tapety.
Jeśli szukalibyście ciekawych detali, polecam stronę:
https://tapetujemy.pl/murale-i-fototapety
Można tutaj podejrzeć sobie świetne tapety.