Wyposażenie łazienki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
rabatka1981
- Początkujący

Re: Wyposażenie łazienki
Ja polecam z wyposażenia łazienki Aleotti. Kupiłam u nich wszystko do łazienki i płytki na taras.
Ja ze swojej strony mogę śmiało polecić produkty firmy Scandibath. Mają w swojej ofercie wanny i baterie wannowe - bardzo stylowe i wygodne! Myślę, że można je dopasować do łazienki praktycznie w każdym stylu. Ja jestem zadowolona:).
Jeśli chodzi o akcesoria łazienkowe, polecam sklep Home Dome. Mają bardzo dobre jakościowo produkty-uchwyty, stojaki, suszarki etc. polskich i skandynawskich producentów. Fajny, nowoczesny design i dobra jakość 
Wszystko znajdziecie w tym jednym miejscu bokaro.pl. Urządziłam u nich pięknie całą łazienkę.
Może jakiś dobry Salon Łazienek? My z żoną mamy swój ulubiony - Maxima . Podczas ostatniego remontu mieliśmy nie lada problem z wybraniem odpowiedniego wyposażania dla siebie.
-
Masertiger
- Aktywny

Wszystko dla domu i łazienki kupicie w salonach MaxFliz, mają swoje salony w Krakowie, Katowicach i Wrocławiu. Ja tam kupuje wyposażenie do mojego nowo wybudowanego domu, teraz kuchnia i muszę przyznać, że mają super wybór produktów i fachowe doradztwo.
-
PiotrNiski
- Zaawansowany

Re: wyposażenie łazienki
Moim zdaniem oprócz kartonu warto dodatkowo zabezpieczyć ją folią bąbelkową, a do kartonu wsypać takie wypełniaczebekas01 pisze:Chciałbym przetransportować umywalkę którą zakupiłem jakiś czas temu i została rozpakowana w garażu u teściów. Czy zapakowanie jej w jakiś duży karton wystarczy? Czy jakoś inaczej zabezpieczyć do transportu?
albo odpowiednio dogiętą tekturę, papiery, tak żeby nie przemieszczała się podczas transportu. Sam karton też dobrze by było jakoś owinąć i pozaklejać, żeby się nie otworzył.Re: Wyposażenie łazienki
Do łazienki potrzebna będzie na pewno bateria i do umywalki, wanny czy prysznica. Takie baterie ale dobrej jakości, nowoczesne dostaniecie w tym sklepie Sotbe, na prawde marka godna uwagi
-
AleGosciu123
- Początkujący

Ja podczas urządzania swojej łazienki kupiłem kilka elementów od krakowskiej firmy aleSzkło, m.in lustra i kabinę prysznicową. Polecam.
-
szyrox4400
- Początkujący

Uchwyty na papier i wieszaki są praktyczne i ładnie się prezentują. Obsługa klienta bez zarzutów także polecam 
Gdzie kupiliście lustro do łazienki?
-
szyrox4400
- Początkujący

Jeśli chodzi o akcesoria do łazienki to polecam produkty epizodar.
Ciekawe są lustra na wymiar. Jest trochę fajnych gotowych luster, ale też warto zrobić swoje. Np. takie w czarnej albo aluminiowej ramie wyglądają fajnie.
Warto pamiętać o odpowiedniej szafce na detergenty. ja np np chce teraz mieć taką szafkę nad pralką. Niestety łazienkę mam mała więc nic innego mi nie zostało. Będę jeszcze kupować też nową baterię. do umywalki. Lustro daje mojej siostrze, które jest jak nowe, ale nie pasuje mi do łazienki po prostu.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Lustro, armatura, grzejnik, oświetlenie, tych elementów jakie mamy do wyboru jest wiele i wszytko musi ze sobą zagrać aranżacyjnie.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...