Dieta grejpfrutowa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
kukusia142
- Aktywny

- Kontakt:
Re: Dieta grejpfrutowa
Nic tak nie jest skutecznego w odchudzaniu jak regualrne cwiczenia i dobra dieta. Co prawda wiem ze z tą motywacją jest roznie ALE - są na to rozwiazania. Np warto miec domową silownie.Taki sprzet do silowni domowej mozna zakupic bez większego problemu czy to urzadzenia, akcesoria a nawet porzadną odziez. Z takimi pomocami na pewno z latwoscia zrzucicie kilogramy 
A mam takie pytanko, czy jak będę na diecie podjadał przekąski bez zawartości cukru zamiast marsów i innych batonów to nie przytyję?
Ostatnio zmieniony 26 sie 2019, 10:23 przez henio87, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktywność fizyczna jest zawsze najlepsza.
Jeśli żadne metody na odchudzanie nie pomagają, warto zdecydować się na zabieg odchudzający.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Nie polecam. Lepiej zjeść dużą pizzę.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Ja nie prowadze diety.moja dieta polega na zastapieniu lub wyeliminowaniu niepotrzebnych i tuczacych rzeczy..tak jest najłatwiej...po co się meczyc przeciez doskonale wszytkie wiemy ze nikt nie wytrwa w przy diecie zbyt długo..a wtedy efekt jojo murowany..dlatego zamiast katowac sie głodówkami lepiej ograniczyc jakies produkty..ja osobiście dość często robie sobie ogłodówki oczyszczające ale takie trzy dniowe nie dłuzej...teraz walcze ze swoim brzuszkiem i katuje się pigułami na odchudzanie....nie jestem gruba ale nie mam tez figurki o jakiej marze.
ogolnie postanowiłam sobie kupić gumy oporowe do ćwiczeń, zobaczymy jak mi będą przy ich pomocy ćwiczenia szły.
ogolnie postanowiłam sobie kupić gumy oporowe do ćwiczeń, zobaczymy jak mi będą przy ich pomocy ćwiczenia szły.
-
Agata Dębińska
- Zainteresowany

Nigdy nie słyszałam o takiej diecie, ale polecam zawsze przed rozpoczęciem stosowania jakichś restrykcji w swoim jadłospisie, skonsultowac się z dietetykiem. Nie każda dieta będzie wskazana dla każdego organizmu. Jakby ktoś szukał odpowiedzialnych i rzetelnych specjalistów to polecam stronę Przyjaznego Dietetyka.
Nie słyszałam o takiej diecie ale grejpfruty sa bardzo zdrowe, ja wcinam często na śniadanie albo wyciskam sok, lubię też i piję codziennie sok traczyna pomidorowy, równie zdrowy i sycący.
O takiej diecie też nigdy nie słyszałem, ale sam grejpfrut znajduje się w moim jadłospisie ze względu na to, że wspiera trawienie i jest bogaty w witaminę c. Co do samej diety prowadzi mnie dietetyk kliniczny i efekty są zdumiewające. Mam w diecie ryby zamiast mięsa, a wiemy, że wędzone mają swój zapach i trzymanie ich w lodówce może skutkować tym, że inne produkty przesiąkną zapachem. Tydzień temu problem rozwiązał się po zakupie pojemników próżniowych w sklepie seeyoo. Teraz mogę trzymać w nich każdy produkt mający specyficzny zapach.