Zakup gniazdek i włączników elektrycznych.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Zakup gniazdek i włączników elektrycznych.
O tak, schneider też polecam. Ja brałam z tego sklepu online Amper. Cenowo lepiej wypadają niż stacjonarnie, sobie zerknijcie
To tak dla kontrastu warto sprawdzić jeszcze gniazka czy włączniki od tych największych producentów, dostawców.
Mam tutaj na myśli Gira, Berker, Karlik, ABB, Legrand czy Ospel. W ich ofercie można znaleźć zarówno gniazdka do tradycyjnych wnętrz jak i tych bardziej nowoczesnych.
Mam tutaj na myśli Gira, Berker, Karlik, ABB, Legrand czy Ospel. W ich ofercie można znaleźć zarówno gniazdka do tradycyjnych wnętrz jak i tych bardziej nowoczesnych.
Na szczęście dobrych sklepów elektrycznych nie brakuje. Warto jednak poszukać takiegol który jest świetnie wyposażony i oferuje produkty najwyżej jakości. Słyszeliście o ElektroSpark? Bardzo rozbudowana oferta, zróżnicowane ceny i szybka wysylka. Każdy znajdzie tu coś odpowiedniego dla siebie.
Co teraz jest w modzie jeśli chodzi p gniazda i włączniki? Warto ogólnie kierować się w tym przypadku modą?
Budowanie twórcze jest 
to zależy czy chcesz wchodzić w tradycyjne włączniki czy nowoczesne dotykowe lub sterowane np. smartfonemmikk pisze:Co teraz jest w modzie jeśli chodzi p gniazda i włączniki? Warto ogólnie kierować się w tym przypadku modą?
Zapraszam do nowego sklepu internetowego. Na terenie trójmiasta dowozimy towar. Jesteśmy elastyczni dostosowujemy się do klienta. Sprzedajemy materiały elektryczne , hydrauliczne i biurowe http://www.amkhurt.pl
Wycenimy osprzęt według zestawienia . Posiadamy w sprzedaży takie firmy Jak Legrand, Kontakt Simon, Schneider, Hager(BERKER), AXOLUT, Ospel, Gira, ABEX
Wycenimy osprzęt według zestawienia . Posiadamy w sprzedaży takie firmy Jak Legrand, Kontakt Simon, Schneider, Hager(BERKER), AXOLUT, Ospel, Gira, ABEX
Jesli chodzi o zakup gniazdek i łączników elektrycznych to na pewno muszą być dobrej jakości, bo lepiej dołożyć pare złotych do lepszych produktów niż kupować za bezcen takie co się za 5 minut zepsują. Ja kupowałem w sklepie internetowym tech-elektro.pl. Mają naprawdę duży wybór a ceny niewygórowane.
Od siebie mogę polecić polską markę Ospel. Ostatnio robiłem gruntowny remont domu, postawiłem na ich akcesoria i nie żałuję: funkcjonalność, estetyczność, modny design, bezpieczeństwo i rozsądne ceny - oto powody.
Ja mam swoją sprawdzoną hurtownię elektryczną Macieja Rusowicza w Krakowie, w której regularnie się zaopatruję w niezbędne akcesoria. Bogata oferta, dobra obsługa i zawsze konkurencyjne ceny.
-
Mareczek21
- Aktywny

Modne wzory włączników ma marka Ospel. U nim można dostać szklane, metalowe czy z elementami drewna włączniki i gniazdka. Stawiają na jakość i designe. Przejrzyjcie sobie ich asortyment, na pewno któraś z serii wpadnie Wam w oko.
-
agnieszkajadwiga93
- Początkujący

Spróbuj też w BDE. Mnie bardzo pomogli, a jestem samotną kobietą 
-
Damiano112
- Początkujący

Ja zakupiłem gniazda i włączniki portugalskiej firmy Efapel seria Quadro nowoczesna i designerska są bardzo estetyczne i w dobrej cenie, montaż dziecinnie prosty.
ja mam jeszcze stare gniazdka z ospela, jeszcze ze starcyh kolekcji karo czy sonata nowe srebro. Ale w przyszlym roku szykuje mi sie gruntowny remont ;DDamiano112 pisze:Ja zakupiłem gniazda i włączniki portugalskiej firmy Efapel seria Quadro nowoczesna i designerska są bardzo estetyczne i w dobrej cenie, montaż dziecinnie prosty.
U mnie domu wszędzie Ospel i bardzo sobie chwalę. Żadnych problemów z montażem. Super duży wybór ramek. Można zaszaleć kolorystycznie.
BOB-BUDOWNICZY
A którą masz kolekcje ? Bo ja mam kolekcje z miedzią Cu+ ale mam też z kolekcję karoArowana14 pisze:U mnie domu wszędzie Ospel i bardzo sobie chwalę. Żadnych problemów z montażem. Super duży wybór ramek. Można zaszaleć kolorystycznie.