Wyposażenie gastronomii
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wyposażenie gastronomii
Ja niemal całe wyposażenie skompletowałem w Iguanie. Bardzo dobrej jakości sprzęt.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Jeśli zależy Ci na jakości to polecam postawić na meble ze stali nierdzewnej bo takie są o wiele bardziej wytrzymałe od tradycyjnych mebli kuchennych. Stawiaj na jakośc wykonania bo wyposażenie w lokalu musi być o wiele lepsze niz wyposażenie w zwykłej kuchni z uwagi na to, że będziesz wszystko intensywnie użytkował. Dobre ceny oferuje Multigastro - proponowałabym napisać listę wyposażenia jakie jest nam potrzebne oraz wyslac im. Powinni dać odpowiedź. Maja tam spory wybór tego typu mebli.
Ostatnio zmieniony 03 mar 2020, 7:53 przez Złotowłosa, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli chcesz wyposażyć restaurację w naprawdę dobrej jakości sprzęt to powinieneś sprawdzić ofertę Iguany.
-
janek12345
- Początkujący

Ja w tej kwestii mogę polecić firmę Meble Bankietowe.
Naprawdę warto sprawdzić, na pewno znajdziecie coś dla siebie.
Naprawdę warto sprawdzić, na pewno znajdziecie coś dla siebie.
Na pewno bardzo przydatne będą meble ze stali nierdzewnej, które się nie zniszczą i do tego pomieszcza sporo rzeczy w kuchni, ja mam stoły nierdzewne.
Możesz sprawdzić także ofertę firmy belmag. Kupiłem u nich okap i meble gastronomiczne. Posiadają bardzo dobrą jakość, wiele funkcjonalnych rozwiązań oraz przystępne ceny. Jestem z nich bardzo zadowolony.