Co sądzicie o sztucznych kwiatach jako dekoracji pomieszczeń
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Grzegorzewskyy
- Początkujący

Re: Co sądzicie o sztucznych kwiatach jako dekoracji pomieszczeń
Ja z żoną uwielbiamy.. często kupujemy dodatki florystyczne w hurtowni terjan
duży asortyment.. sztuczne kwiaty sprawdzają się naprawdę świetnie do dekoracji mieszkania jak ktoś musi często wyjeżdżać.
Jestem za
To świetna opcja dla zapominalskich bo nie trzeba podlewać żeby nie uschły. Mój storczyk ze sklepu internetowego megascena wygląda jak żywy, nie gubi liści ani nie przekwita
Sztuczne kwiaty, jeśli są przyzwoitej jakości wyglądają jak żywe. Takie w swojej ofercie ma firma Erena. Zamawiam u nich na sztuki, a także w bukietach. Świetna jakość. Super obsługa.
ja polecam żywe , sztuczne nie są ładne i szybko się kurzą. Kupuje czesto przez internet. Niesamowicie kreatywni są, potrafią cuda stworzyć i to w różnych przedziałach cenowych. A przesyłka doręczana jest bardzo szybko.Theodor99 pisze:Sztuczne kwiaty, jeśli są przyzwoitej jakości wyglądają jak żywe. Takie w swojej ofercie ma firma Erena. Zamawiam u nich na sztuki, a także w bukietach. Świetna jakość. Super obsługa.
-
florysta_flower
- Początkujący

U mnie kwiaty sztuczne doskonale sprawdzają się na południowym oknie. Jakikolwiek żywy kwiat bym nie postawiła to z nadmiaru słońca padał, a kaktusów, które były by się w tej sytuacji odnalazły nie lubię, Sztuczne rośliny zielone i sztuczne storczyki sprawdziły się idealnie
Polecam!
-
BartekKowalski
- Aktywny

Ja uważam, że jest to świetna alternatywa dla osób, które nie mogą zajmować się żywymi roślinami. Kilka miesięcy temu kupiłem sztuczne kwiaty w hurtowni florystycznej TopGreen. Cały czas wyglądają jak nowe i bardzo ciężko odróżnić je od naturalnych roślin.
-
Kazikdobry
- Aktywny

Sztuczne kwiaty są piękne

Zdjęcia pochodzą ze strony hurtowni z kwiatami sztucznymi.

Zdjęcia pochodzą ze strony hurtowni z kwiatami sztucznymi.
Uważam, że sztuczne kwiaty to zły pomysł. Przecież osoby, które nie mają czasu na pielęgnację domowych roślin lub po prostu nie lubią poświęcać na to czasu, mogą zdecydować się na rośliny, które nie wymagają dużo uwagi
.
Efekt będzie o niebo lepszy niż w przypadku użycia sztucznych roślin.
Polecam poradnik: https://regiodom.pl/rosliny-ktore-hodow ... 9-15519247
Efekt będzie o niebo lepszy niż w przypadku użycia sztucznych roślin.
Polecam poradnik: https://regiodom.pl/rosliny-ktore-hodow ... 9-15519247
Budowanie twórcze jest