Jaka wanna?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jaka wanna?
Wanna jest wygodna, ale niepraktyczna w małych łazienkach, sama mam wannę i różnie z tym bywa.
Najlepsza wanna
Wszystkim, którzy szukają wanny do swojej łazienki polecam zapoznanie się z ofertą firmy Scandibath. Ich wanny są stylowe i mają bardzo ciekawe kształty. Z pewnością każdy znajdzie tam coś dla siebie! Firma ma w swojej ofercie też baterie wannowe!
-
Webarchitekci
- Aktywny

Re: Jaka wanna? Wanny na wymiar według projektu
Nie wszyscy wiedzą, że w Polsce, włoskim wzorem, dostępne są wanny robione na wymiar, z najlepszego, syntetycznego kamienia ( kompozyt solid surface ). To najlepsze rozwiązania do eleganckich, luksusowych łazienek.
Dowolne są rozmiary, kolory, kształty.
Oprócz tradycyjnego połysku, ciekawie wyglądają także wanny wolnostojące czy do zabudowy w wydaniu matowym.https://luxum.pl/wanny-na-wymiar/
Dowolne są rozmiary, kolory, kształty.
Oprócz tradycyjnego połysku, ciekawie wyglądają także wanny wolnostojące czy do zabudowy w wydaniu matowym.https://luxum.pl/wanny-na-wymiar/
Bardzo ważnym czynnikiem przy wyborze wanny jest wielkość łazienki, gdyż wanna w małej łazience może nie być najlepszym pomysłem.
Obecnie łazienki to miejsca, w których spędzamy niemało czasu i ich wyposażenie powinno zapewnić nam pełną wygodę w trakcie codziennych czynności higienicznych. Bardzo fajnym rozwiązaniem jest jak możemy pozwolić sobie na kabinę i wannę ale nie zawsze tak jest i często wanna staje się dobrem luksusowym ponieważ ze względu na ilość miejsca i coraz szybsze życie nie mamy czasu na leżenie w wannie. Jeżeli już znajdziemy ten czas to warto wiedzieć jaką wannę wybrać do łazienki?
My zdecydowaliśmy się na półokrągłą wannę. Teraz szukam armatury łazienkowej w sklepach kludi i mam nadzieję na zakończenie remontu łazienki zaraz po majówce. Wannę kupowaliśmy przez internet. W sklepach stacjonarnych u nas nie było nic ciekawego.
Bardzo ładne i masywne wanny maja w Swissliniger, my u nich kupiliśmy wannę. No nie dość, że jak z bajki wygląda, piękna wygląda jak liść to i solidnie wykonana, z trwałych materiałów.
Co myślicie o wannie wolnostojącej?
No właśnie my zdecydowaliśmy się na wannę wolnostojącą, w sumie zawsze o takiej marzyłam. Zamówiłam ostatecznie w Swissliniger, mają duży wybór wanien ale jakie kształty, na prawde super sklep.
-
lideropinii
- Superużytkownik

W małej łazience mała wanna to jasne, a co za tym idzie mniej wygodna, ale juz przy dzieciach w domu sprawdzi się bardziej niż prysznic wg nas.rozalia pisze:Wanna jest wygodna, ale niepraktyczna w małych łazienkach, sama mam wannę i różnie z tym bywa.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Co myślicie o wannach z hydromasażem?
Ta wanna jest świetna z masażem i to dla dwóch osób
Bokaro - sense dual

Wow, super wanna
Jak ktoś ma duzo miejsca w łazience to taka wanna to marzenie, jest idealna.
To w przypadku jak ma ktoś naprawdę dużą łazienkę ale nawet w domach rzadko widzę łazienki takie jak na tym zdjęciu bo tu widać że łazienka ma jakieś 12m2 a to naprawdę dużo. Ostatnio czytałem, że wanny na środku mało są praktyczne w użytkowaniu choć wyglądają ładnie w łazience. Dlaczego? Nie trudno się domyślić że biorąc kąpiel w takiej wannie wszystko w koło będzie pochlapane wodą.
My mamy wannę Schedline Collection, nazywa się Fair. Kupilismy kilka miesięcy temu. Po zakupach dzwoniła do nas pani zapytać czy wszystko jest o.k. i czy działają te rzeczy, które kupiliśmy.