jaka średnica rury pvc do kanalizacji
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: jaka średnica rury pvc do kanalizacji
A jak z uchwytami, obejmami do rur? Jest to w jakiś sposób ze sobą połączone, czy wszystko trzeba kupować osobno? Co myślicie o firmie mcgoodwork.pl, bo z tego co widziałem, to mają najkorzystniejszą ofertę. Nie wiem w jakiś sposób się za to wszystko zabrać.
-
karolinamak
- Aktywny

Ja muszę przyznać że mi bardzo pomogła firma wiplast.com - doradzili, podpowiedzieli, bo sama to nie ogarniam tak wszystkiego. Do tego wszystko w dobrej cenie i na prawdę porządne
wyjście z domu fi160 ewentualnie 100 (tak kiedyś się robiło)
do studni idziesz 160
w domu jak nowa instalacja
piony 160, wc 100, zlewozmywak fi 50 umywalka 40
do studni idziesz 160
w domu jak nowa instalacja
piony 160, wc 100, zlewozmywak fi 50 umywalka 40
Oddany pracownik wodociągów Hydraulik z zamiłowania
Też sama nie wiem jakiej średnicy te rury kanalizacyjne kupić, dzwoniłam do wiplast z Twardogóry i pan powiedział że mogą się wszystkim zająć także podałam im namiary i czekam, podobno mają najtaniej.
A czy to nie Twoj stary przez przypadek zalega w tym sklepie z platnosciami na prawie 30 tys zlotych? Przez to sklep ma problemy i zaden klient nei jest zadowolony. !!!!Joooli pisze:Moja wiedza w tym zakresie jest co prawda znikoma, ale mam ojca hydraulika, który się na tym dobrze zna, więc mam w sumie dobrze. W każdym razie wiem tyle, że on się zaopatruje w tym sklepie pcvwiplast.pl także ta firma jest dobra na pewno.
AS
Mcgoodwork .... ma chore ceny . Mozna znalezc duzo taniej na allegrobudowa876 pisze:A jak z uchwytami, obejmami do rur? Jest to w jakiś sposób ze sobą połączone, czy wszystko trzeba kupować osobno? Co myślicie o firmie mcgoodwork.pl, bo z tego co widziałem, to mają najkorzystniejszą ofertę. Nie wiem w jakiś sposób się za to wszystko zabrać.
AS
Jeśli macie problem z wyborem średnicy rury lub jakikolwiek inny związany z kanalizacją oraz hydrauliką to zapytajcie fachowców z IDEA INSTAL. Gorąco polecam, zwłaszcza mieszkańcom kujawsko-pomorskiego.
Nie ma na to jednoznacznej odpowiedzi. Jeśli chcesz dowiedzieć się szczegółów, zaufany hydraulik z pewnością Ci pomoże.