Chce zainstalować instalacje przeciwpożarową.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Chce zainstalować instalacje przeciwpożarową.
Ja znam firmę Pirotoks , która może takie systemy przeciwpożarowe zaprojektować. Warto bliżej zapoznać się z działaniami firmy bo oprócz projektowania takich systemów oferują również szeroki zakres działań ukierunkowanych na zabezpieczenie obiektów i inwestycji budowlanych
U mnie w firmie taką instalację przeciwpożarową wykonywała firma Alins - alins.pl . Dużo dobrego o nich słyszeliśmy od znajomych, zatem wybór był oczywisty. Jak już decydujemy się na tego typu instalację, to powinniśmy pamiętać aby wykonał ją ktoś kto ma o tym pojęcie. W przeciwnym wypadku będą to pieniądze wyrzucone w błoto.
-
PaulinaS1982
- Początkujący

W tym roku instalację przeciwpożarową zaprojektowała i wykonała mi firma Sinbud z Częstochowy pomogli wszystko dobrać i zainstalować.
Ponadto pomogli przy bramie i garażu - firma z szerokim wachlarzem usług i profesjonalnym podejściem do klienta. Można polecić o fachowców jest trudno.
Ponadto pomogli przy bramie i garażu - firma z szerokim wachlarzem usług i profesjonalnym podejściem do klienta. Można polecić o fachowców jest trudno.
Bardzo dobra decyzja. Możesz sprawdzić ofertę firmy Tapi. Wykonali dla mnie instalację grzewczą oraz instalację przeciwpożarową. Oferują kompleksowe usługi, przejrzyste warunki współpracy i szybkie przeprowadzenie prac.
-
piotrowski
- Zainteresowany

To może wam się też przydać namiar na węże do hydrantów wykonane z wysokiej jakości jedwabiu poliestrowego, produkuje je firma Bogdangil z Bielska-Białej. Jakość pierwsza klasa, ceny rozsądne, także warto się u nich zaopatrywać.