Gromgaz. FHU
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Gromgaz. FHU
Jestem zadowolony, uważam że serwis Gromgaz jest w stanie poradzić sobie naprawdę nawet z najtrudniejszymi zadaniami w zakresie serwisów urządzeń gazowych. Polecam
Gromgaz. FHU
Polecam, jestem bardzo zadowolony! Szybko i przede wszystkim dobrze wykonana naprawa kotła gazowego. Dziękuj serwisantom Gromagazu
-
SebastianKrol
- Zainteresowany

Gromgaz. FHU
Niezawodni! Sprawna obsługa, dokładnie wykonana naprawa oraz regulacja i co ważne nadal utrzymanie wysokiej sprawności kotła gazowego.
Gromgaz. FHU
Bardzo porządni oraz uczciwi! Ten serwis polecony nam został przez znajomego z branży i się nie zawiedliśmy. Dziękuję i na pewno jeszcze w przyszłości skorzystam z pomocy Gromgazu!
Gromgaz. FHU
Szybka reakcja! Wyczyszczenie pieca najwyższej klasy, piec rozebrany i wyczyszczony co do śrubki.
Gromgaz. FHU
Panowie z serwisu Gromgaz montowali, a obecnie serwisują nasz kocioł Vaillant. Bardzo wysoka jakoś usług i podejście do klienta. Zdecydowanie polecamy
Gromgaz. FHU
Terminowość i sprawnie przeprowadzony przegląd piecyka oraz prawidłowe wyregulowanie, działa prawie tak jak nowy. Jak się okazuje nie trzeba było go od razu wymieniać, dziękuję
Gromgaz. FHU
Dobry serwis od urządzeń gazowych, korzystamy i jak najbardziej jesteśmy zadowoleni.
Re: Gromgaz. FHU
W kwestii kompetentnego przeglądu polecam współpracę z firmą Polmar. Naprawdę znają się na tym, co robią i potrafią zaradzić w problemie. Nie ściemniają, tylko działają. Mi pomogli bardzo szybko i niedrogo.
Gromgaz. FHU
Fachowiec z Gromgazu był jako jedyny ws tanie naprawić piecyk, dwóch poprzednich po kilkunastu minutach powiedziało ze nie da się nic zrobić tylko kupić nowy sprzęt. Polecam
-
predator22
- Początkujący

To mieliscie szczęście do mnie przyszedł fachura z Gromgazu na konserwację kotła i zepsuł go na ponad dwa tygodnie sam przyznał że podczas dopompowania do wyrównania ciśnienia mógł mi uszkodzićIw_64 pisze:W dniu 18.08.2017 miałam umówioną kilka dni wcześniej wizytę serwisu do piecyka gazowego między godziną 16 a 18 (w Krakowie). O 17:55 mąż zadzwonił do serwisu z pytaniem, kiedy możemy spodziewać się przyjścia fachowca. Jakaś pani odpowiedziała, że powinien niedługo przyjść. O godzinie 21 odezwał się łaskawie jakiś pan (chyba „fachowiec”), który oświadczył, że nie mógł wcześniej
przyjść, bo miał awarię, czy coś w tym rodzaju. Nie muszę dodawać,
że byliśmy delikatnie mówiąc zdenerwowani, gdyż zdezorganizowano
nam pół dnia i nie wykonano zamówionej usługi. I tutaj moje pytanie: czy nie wypadałoby zawiadomić klientów wcześniej o wystąpieniu awarii i zaproponowaniu jakiegoś rozwiązania? Jesteśmy bardzo niezadowoleni i nie możemy polecić firmy, która tak lekceważy klientów.
czujnik ciśnienia no i miał rację tylko że firma Gromgaz grała głupiego i kazała i zapłacić za czujnik uszkodzony przez nich. No więc zapłaciłem żeby mieć ogrzewanie i ciepła wodę i napisałem do nich o zwrot kosztów za naprawę jak narazie 2 miesiące i nikt się nie odzywa skończy się chyba sądem i dlatego jak najdalej od tej firmy jezeli nie chcecie mieć kłopotów
Gromgaz. FHU
Piecyk naprawiony. Bardzo dobre podejście do sprawy!
Gromgaz. FHU
Jak do tej pory wyłącznie pozytywne opinie. Profesjonalne wsparcie i szybki przyjazd!
Gromgaz. FHU
Bardzo dziękuję za szybko zrealizowaną usługę naprawy piecyka gazowego. Myślałem, że już tego dnia nie będziemy mieli ciepłej wody, jak się okazało serwisanci Gromgazu zawsze są na miejscu i naprawili tego samego dnia piecyk !
Odradzam po zrealizowanej inwestycji nie wystawili FV ani gwarancji. Usterkę musiała usunąć inna firma. Jeśli ktoś ma wątpliwości zobaczcie ile postów mają polecający.
Sztuk 1 właściciel szuka roboty bo z polecenia nikt go nie poleci za takie partactwo, nieterminowość i pracowników Ukraińców z którymi się nie dogadasz.
Sztuk 1 właściciel szuka roboty bo z polecenia nikt go nie poleci za takie partactwo, nieterminowość i pracowników Ukraińców z którymi się nie dogadasz.
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Przyczyną smogu w Polsce jest wentylacja grawitacyjna