Wanna vs Pryszonc
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Blacharnia
- Początkujący

Wanna vs Pryszonc
Tak jak w temacie, jakie argumenty przemawiają za i przeciw?
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Re: Wanna vs Pryszonc
Zdecydowanie prysznic. Ja niestety nie mam czasu na długie kąpiele.
Temat poruszany i wałkowany wielokrotnie. Ale zamieszczając kwintensencję tych wszystkich dyskusji - jeżeli masz więcej miejsca, robisz wanne. Jeżeli nie masz - prysznic.
Wczesniej czy później docenisz możliwość kąpieli, a jeżeli tak upierasz się przy rozwiązaniu prysznicowym, zawsze możesz zamontować parawan do wanny i będziesz miał 2 rozwiązania w 1.
Wczesniej czy później docenisz możliwość kąpieli, a jeżeli tak upierasz się przy rozwiązaniu prysznicowym, zawsze możesz zamontować parawan do wanny i będziesz miał 2 rozwiązania w 1.
Co myślicie o wannach wolnostojących ?
Wanny wolnostojące są ciekawe, do tego dodają łazience charakteru. Teraz w dobrych salonach jest spory wybór takich wanien.
Ja polecam prysznic zwłaszcza do małych łazienek... jest po prostu praktyczniejszy.
Przejrzyjcie sobie oferty tych salonów bokaro, maja na prawdę spory wybór, myśmy też u nich kupili kabinę tylko, że typu walk in.
-
marzenawesolowska91
- Początkujący

prysznic zajmuje mniej miejsca
Jestem w trakcie remontu i też mam dylemat czy wannę czy prysznic, łazienkę mam nawet sporą.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Ile opinii, tyle zdań w tym temacie, bo tak jak pisaliśmy zależy to od potrzeb mieszkańców, układu i wielkości łazienki itd.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Jak masz sporą łazienkę to pomyśl o wanniejabłonnka pisze:Jestem w trakcie remontu i też mam dylemat czy wannę czy prysznic, łazienkę mam nawet sporą.
Ja zawsze wybiorę prysznic, sprawdza się w każdej łazience, a mycie się jest po prostu szybkie i efektowne. A jak ktoś szuka fajnych produktów do aranżacji i dekorowania łazienki, polecić mogę dajar, świetny sklep 
Osobiscie wybrałam wannę ale może dlatego, że znalażłam wannę swoich marzeń w Swissliniger- dużą, wolnostojąca wannę. No i wyboru nie było. Wspaniały sklep.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Re: Wanna vs Prysznic
Idealna opcja to zmieszczenie obu, ale to wymaga albo dużego pomieszczenia, albo dobrej, kompaktowej aranżacji łazienki.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Oczywiście, że wanna, nie widzę w ogóle tematu do dyskusji
Kwestia jest prosta - z wanny można zrobić prysznic. Montujesz po prostu jakąś kotarę, plastikowe, wysuwane ścianki itp. I już, masz wanno-prysznic