Poduszki dekoracyjne
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
MebleJeziorny
- Zainteresowany

Re: Poduszki dekoracyjne
Poduszek dekoracyjnych jak i generalnie tekstyliów do domu warto szukać w dobrych sklepach internetowych, właśnie tam znajdziemy największy wybór z zachowaniem niższej ceny, uważam że warto.
-
dariawaria
- Aktywny

poduchy są ekstra! Ja mam ich multum a co chwilę dokupuje poszewki
Zestawiam je z sezonowaymi wiankami, na przykłąd teraz na wiosnę zamówiłam wianek marzanna 31cm :]
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja także zamówiłem poduszki z internetu. Dokładniej wybrałem sklep art-zaslony.pl. Posiadają szeroki wybór produktów, atrakcyjne ceny i szybką wysyłkę. Poduszki są bardzo wygodne i jestem z nich zadowolony.
- reilly.elnora
- Początkujący

Strasznie podobają mi się takie poduszki.
Świetny wybór poduszek dekoracyjnych można znaleźć w ofercie sklepu Przytulny Dom. To bogato zaopatrzony sklep z artykułami tekstylnymi i pościelowymi. Polecam ich ofertę. Można dostać naprawdę ciekawe produkty w dobrych cenach.
A ja lubię szukać inspiracji na instagramie i fb. Tak trafiłam na fanpage Pracownia Sznurka i zakochałam się w ich włóczkowych poduszkach w barwach jesieni. Zamówiłam żółtą i czerwoną, w sam raz żeby rozweselić moją brązową sofę 
-
Kaśkakaśka
- Początkujący

Jeśli chodzi o poduszki dekoracyjne to polecam takie ręcznie robione, poduszki, szyte, szydełkowe, patchworkowe, w kształcie gwiazdy i inne
Fajne maja poduszki w room99 .
-
Klaudia20435
- Początkujący

Ja zamawiałam ostatnio poduszki i nie dość że są piękne i ładnie komponują z moim narożnikiem to dodatkowo otrzymałam na nie rabat 
Każde wnętrze, zwłaszcza to, w którym spędzamy najwięcej czasu, całą rodzinką lub z przyjaciółmi powinno być przytulne, takie jest moje zdanie. Piękna wygodna sofa lub rogówka, a na niej super poduchy. Różne, bądź z jednej tej samych kolekcji, ale może w różnych rozmiarach. Jest to już pewien pomysł na poduszki dekoracyjne np. w salonie. Podczas oglądania fajnego programu, filmu, bądź zwyczajnie spotkania w miłym towarzystwie, zawsze dobrze jest usiąść wygodnie wśród super dodatków, np. poduszek. W naszym salonie postawiliśmy na ciekawe, pięknie dziergane poduszki z polskiej firmy - moyha, którą jakiś czas temu wyhaczyliśmy w necie. Zamówiliśmy z różnych ich kolekcji poduszki. Bardzo pięknie wpasowały się w naszą ciemną rogówkę - poduszki wymarzone beżowe z 30% wełną - pięknie dziergane. Do nich dobrałam poduszki pięknie proste kremowe - gładkie z 90% wełny. Super ze sobą wyglądają. wykonanie oraz sam wygląd przepiękny. Polecam