Elektronarzędzia oraz kompresor
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: elektronarzedzia oraz kompresor
W przypadku elektronarzędzi warto kupować w naprawdę sprawdzonych punktach, gdyż są to bardzo wrażliwe narzędzia. Dobrze jest też zorientować się co do cen w sklepach stacjonarnych.
To prawda, że takie sprzęty warto kupować od sprawdzonych producentów. Ja mam sprężarkę od firmy Techem. To producent bardzo dobrej jakości sprężarek. Oferują sprzęt dopasowany do potrzeb użytkowników. U nich można zamówić wykonanie sprężarki o indywidualnych parametrach.
-
bruno.koj85
- Zainteresowany

Ja też mogę Wam polecić łożyska MTM. Sprawdzona i solida firma.Miłosz1996 pisze:Takie sprzęty często zawodzą, szczególnie w nich łożyska, warto wiec je wymieniać, znam bardzo dobry sklep właśnie z łożyskami: techroll.com.pl
-
bruno.koj85
- Zainteresowany

Re: Elektronarzędzia oraz kompresor
Tak, jak wcześniej pisałem sprawdziłem i polecam te łożyska od mtm. Ale mają w grupie firmę Vervo która zajmuje się właśnie sprężarkami powietrza. Można się z nimi dogadać bo robią też sprzęty na życzenie klienta, ja tak właśnie zamawiałem.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja w ubiegłym roku wynajmowałem kompresor od firmy sprezarki.biz.pl. Posiadają w swojej ofercie kompresory o mocy od 5 kW do 90 kW. Na pewno będą w stanie Ci doradzić co do wyboru odpowiedniego urządzenia.
jak taki wynajem działa? nawet nie wiedziałem, że jest taka opcjaArkadiuszKrol pisze:Ja w ubiegłym roku wynajmowałem kompresor od firmy sprezarki.biz.pl. Posiadają w swojej ofercie kompresory o mocy od 5 kW do 90 kW. Na pewno będą w stanie Ci doradzić co do wyboru odpowiedniego urządzenia.
Jeśli chodzi o elektronarędzia to ja głównie z AEG korzystam. Mają bardzo solidne urządzenia akumulatorowe, których używam bardzo często w firmie, bezpieczniej i bez martwienia ię o dostęp prądu, jak zapakuję kilka akumulatorów ze sobą na zleceni to mam na cały dzień pracy
Co do sprężarki to polecam firmę Technika Systemów Sprężonego Powietrza. Oferują kompresory wysokiej jakości i w przyzwoitych cenach. To sprawdzony kontrahent.
-
Marek.Rozacki
- Aktywny

Bardzo dobre elektronarzędzia można wynająć bez potrzeby ich kupowania. Takie elektronarzędzia udało mi się zamówić w firmie Ramirent. Dobrze, że udało mi się wynająć takie urządzenie bo kupować to trzy razy tyle musiał bym dać.
Najlepiej, to na początku przeczytać jakiś artykuł dot. narzędzi pneumatycznych i ich zalet względem elektronarzędzi.
Gdybyś miał pytania, to wal śmiało.
Gdybyś miał pytania, to wal śmiało.
w pracy używam głównie urządzen od AEG. Lubię ich sprzęt akumulatorowy, jest bardzo wytrzymały. Dobrze znosi nawet większe przeciążenia czy bardzo skrajne temperatury. Ja nie mogę narzekać i wiem, ze dużo ludzi z branży sobie chwali