Pomoc w wyborze łóżka i materaca
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Pomoc w wyborze łóżka i materaca
Materac nabyłam w sypialniaplus.pl - sklep on line ale bardzo dobrze doradzają. A ceny mają przystępne dlatego sądzę, że człowiek kupił w dobrej cenie idealny materac. Polecam.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

A mają punkt sprzedaży w wawie?
Ja kupiłam materac na supialniaplus.pl – super pomysł, wygodny, odpowiedni do moich pleców. Jestem mega zadowolona z wyboru!
Może napisz konkretnie jaki to materac i jak się sprawdza bo jak narazie to nie wiemy czy to materac budżetowy czy jakiś mega drogi.
Ja kupiłam super materac, trafiłam do sklepu gdzie mają doskonały wybór i faktycznie można znaleźć pasujący pod swoje wymagania. Także ja uważam, że to zakup idealny!
ja kupiłam wlasnie w sypialniaplus i szczerze mówiąc bardzo mi odpowiada ten wybrany materac! mega wygodnie i bardzo sprawnie zrealizowany zakup! rewelacja jak dla mnie
-
karolina.dubiel95
- Początkujący

weź większe, musisz mieć komfort snu
no tak tak większe jest wygodniejsze ale ogólnie to w tej sypialniaplus.pl maja faktycznie duży i dobry wybór materaców. także polecam tam zakupy bo są spoko wygodne
materac to musi ktos dobrac kto sie zna na tym na podstawie wagi i wzrostu na materacuy nie mozna oszczedzac bo w lozku spedzasz mnostwo czasu
Mi doradzono odpowiedni do mojego wzrostu i wagi materac w sklepie internetowym sembella. W kwestii zakupu materaca byłam zielona, ale na szczęście dobrze dobrano mi materac do moich gabarytów i preferencji snu.
Osobiście z mężem byliśmy w salonie z materacami i tam mieliśmy możliwość położenia się na materacach i sprawdzenia, na którym nam najwygodniej się leży i które najbardziej nam pasują. I tak od kilku miesięcy śpimy na materacu piankowym Comfeel drift. Jest wysoki, bardzo elastyczny i plecy mniej bolą.