Kruszywo
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Kruszywo
Firma żwirownia kuslin świadczy usługi wykopów oraz transportu piasku swoimi maszynami, które posiada w parku maszyn. Oprócz tego firma ma w ofercie na sprzedaż piasek płukany oraz żwir różnej wielkości.
-
Albatros348
- Aktywny

Zarówno w kruszywa naturalne, jak i sztuczne zaopatrywali nas Eko Prod z Bytomia. Dysponują kilkoma źródłami surowca, dzięki czemu można zauważyć pełne urozmaicenie. Jestem pod wielkim wrażeniem! Oferują także bardzo porządne prace budowlane, polecam!
Ja polecam firmę Landpol Plus ze Świdnicy. Zamówiłem od nich kruszywo na utwardzenie podjazdu i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Dowieźli materiał bezpośrednio na mój placyk budowy, jakość materiału pierwsza klasa. Świetnie robi się z nimi interesy.
Chciałbym się poradzić jakie według Was będzie odpowiednie kruszywo do wypełnienia takiej kratki ogrodowej:http://sklep.geoproduct.pl/pl/c/Eko-kratka/59 Chodzi mi o materiał, który z czasem nie straci estetycznego wyglądu.
Mi najbardziej odpowiadają firmy, które sprzedają oczyszczone kruszywo w dobrych cenach i dowożą je na umówioną godzinę. Taką firmą jest eko-logis.com.pl. Jeżeli chcecie zakupić piasek budowlany to polecam wam się do nich zgłosić.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Szeroki wybór kruszyw znajdziesz w ofercie firmy phu-leszczynski.pl. Zamówiłem stamtąd kruszywa budowlane i byłem zadowolony zarówno z obsługi, jak i ceny. W razie problemów z wyborem na pewno pomogą Ci podjąć decyzję.
Jak już brać kruszowy to z jakiegoś sprawdzonego źrodła. Na twoim miejscu to sprawdziłabym w Kemotrans, co maja do zaoferowania.
-
PaulinaS1982
- Początkujący

Jeżeli chodzi o wybór kruszywa najlepiej skorzystać z usług firmy która ma kruszywa o wysokiej jakości. Tutaj można pochwalić DAJTRANS z Koszalina ponieważ jakość ich kruszyw jest bardzo wysoka. Ponadto firma ma transport bezproblemowy i służy radą w przypadku problemu.
Ja osobiście polecam zapoznać się z ofertą tej firmy Liapor, która oferuję sprzedaż lekkiego kruszywa ceramicznego Liapor. Ja używam tego rodzaju kruszywa na zielone dachy.
My kruszywo na budowę i do ogrodu braliśmy od Wikrusz z województwa mazowieckiego. wikrusz.pl Dobry wybór, dobra jakość, całkiem rozsądne ceny, także jesteśmy zadowoleni z wyboru firmy. Dodam, że zajmują się również wykopami, rozbiórkami czy budową dróg.
Szeroki wybór kruszyw naturalnych znalazłem w firmie Nabzdyk. Kruszywo nabyte u nich okazało się idealne pod przygotowanie podbudowy. Zależało mi na czasie, a firma sprawnie wykonała zlecenie i zaproponowała dobre warunki.
Ostatnio potrzebowałem trochę piasku budowlanego. Kolega polecił mi firmę Anitex. Zaopatrzyli mnie w piasek błyskawicznie. Jestem zadowolony ze współpracy z tym kontrahentem, a przy okazji udało mi się znaleźć w ofercie podnośniki koszowe, których wkrótce będę potrzebował. Z pewnością skorzystam z ich usług jeszcze nie raz.
-
piotrowski
- Zainteresowany

Jeśli chodzi o kruszywa to sprawdzi się wam firma topaz-kruszywa.pl z woj. pomorskiego. Firma jest solidna i terminowa a do tego mają dobre ceny. My własnie u nich się zaopatrywaliśmy i jesteśmy zadowoleni, że na nich trafiliśmy bo wszystko z nimi sprawnie poszło.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Sprawdź także ofertę firmy PHU Leszczynski. Posiadają szeroki wybór kruszyw w atrakcyjnych cenach. Ja zamówiłem stamtąd żwir i piasek kopalniany. Na pewno pomogą Ci także podczas wyboru odpowiedniego kruszywa.
-
robertnowaczynski
- Aktywny

Jeżeli ktoś z was szuka dobrego dostawcy kruszywa keramzytowego to polecam wybrać firmę liapor. Z takiego kruszywa mogą skorzystać przedsiębiorcy oraz osoby prywatne i takie kruszywo ma zastosowanie w domu w ogrodzie i na budowie.