Armex. Automatyka przemysłowa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Armex. Automatyka przemysłowa
Sklep Hazbi oferuje między innymi przekaźniki elektromagnetyczne, przemysłowe, półprzewodnikowe, styczniki przemysłowe, gniazda siłowe.Produkty między innymi takich firm jak Schneider,PROMET Lovato i Relpol. Ponadto u Hazbi zakupisz specjalistyczną aparaturę pulpitową, wyłączniki, amperomierze, woltomierze, ograniczniki przepięć i wiele innych akcesoriów do przekaźników przemysłowych.
Najlepsza firma zajmująca si eautomatyzacją procesów przemysłowych Gripper Pol. Sprawdzona, profesjonalna, terminowa. Używają najnowszych technologii, mają ogromną wiedzę. Koszt nieznaczny w porównaniu z efektami.
-
feretmarcin0
- Początkujący

Ze sprawdzonych firm mogę polecić Automation-Systems duży plus za fachową pomoc
Jeśli chodzi o firmę z doświadczeniem w projektowaniu, modernizacji i wykonawstwie maszyn czy stanowisk technologicznych sterowanych automatycznie to na pewno sprawdzi się firma teknomatik. Firma rzetelna, profesjonalna i solidna, u nas spisali się znakomicie.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Możesz także zainteresować się ofertą firmy dasko.pl. Od wielu lat działają w branży elektronicznej i elektrycznej automatyki przemysłowej. Wykonywali dla nas projekt układów elektronicznych, uwzględniając przy tym wszystkie nasze uwagi i założenia. Posiadają spore doświadczenie oraz atrakcyjne warunki współpracy.
-
Kacper Biały
- Zaawansowany

Może ten kontakt się przyda jeżeli już jesteśmy w temacie automatyki przemysłowej. Firma SOLID LINK to topowy sklep z elektroniką i automatyką przemysłową, gdzie znajdziemy szereg elementów takich jak: czujniki zbliżeniowe, bezpieczniki ceramiczne czy wyłączniki termiczne. Sklep znajduję się we Wrocławiu na Nyskiej 56 B/6.
-
WiesiuLesiu
- Początkujący

Jeżeli chodzi o automatykę przemysłową to ja szukałbym specjalisty. Sami współpracowaliśmy w firmie z Air-com'em. Polecam, bo to profesjonaliści.
Nam jakiś czas temu polecono firmę Solidlink, która oferuję sprzedaż takich części jak elektronika i automatyka przemysłowa. Firma oferuję sprzedaż czujników zbliżeniowych, bezpieczników ceramicznych lub wyłączników termicznych. Jeżeli ktoś z was jest zainteresowany to polecam zajrzeć na ich stronę.
Ja osobiście mogę polecić firmę, która oferuję urządzenia do obróbki cieplnej metali i procesów odlewniczych i jest to firma REMIX. Firma oferuję urządzenia również urządzenia i akcesoria odlewnicze, pomagające zautomatyzować i zoptymalizować pracę danego przedsiębiorstwa.
No jeśli chodzi o automatykę przemysłową, to polecam Wam zerknąć sobie na firmę zamel. Jest to bardzo dobra firma, która może zaoferować świetne systemy idealne dla Twojej firmy, ale również znajdą się opcje dla Twojego domu. Brzmi świetnie, prawda? No to korzystajcie!
-
LeopoldBoberek78
- Początkujący

Jeżeli automatyka przemysłowa to tylko z pomocą firmy SOLID LINK. Firma jest dystrybutorem podzespołów i urządzeń automatyki przemysłowej wielu producentów zagranicznych i krajowych. Polecam wejść na ich stronę i zapoznać się z ofertą.
-
boleslawis
- Początkujący

My korzystaliśmy z usług firmy COMERC jeżeli chodzi o automatykę przemysłową. Mój znajomy polecił mi tą firmę wiec mieliśmy 100% pewności, ze to dobra firma i można im zaufać.
Ja osobiście z całego serca polecam CONSTEEL electronics.
Ostatnio realizowałam tam dość spore zamówienie, handlowcy konkretni i bardzo pomocni
Wysyłka zamówienia zrealizowana bardzo szybko, na jakość sprzętu za taką cenę nie mogę narzekać, solidny sprzęt w super cenach. Zachwala bardzo, zadowolony jestem i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich usług.
Ostatnio realizowałam tam dość spore zamówienie, handlowcy konkretni i bardzo pomocni
Wysyłka zamówienia zrealizowana bardzo szybko, na jakość sprzętu za taką cenę nie mogę narzekać, solidny sprzęt w super cenach. Zachwala bardzo, zadowolony jestem i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z ich usług.