Jaka firma do przeprowadzki w Łodzi
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jaka firma do przeprowadzki w Łodzi
Witam. Szukam obecnie sprawdzonej firmy, która pomogłaby przy przeprowadzce w łodzi Czy ktoś ma może namiary?
Re: Jaka firma do przeprowadzki w Łodzi
Firm jest kilka. Do tej pory miałem do czynienia z kilkoma bo dwa razy się przeprowadzałem oraz dwa razy zmieniałem biuro na inne ( firma się powiększała tka wiec trzeba było się przenieść) . Z niektórych byłem bardzej zadowolony , z niektórych mniej. Jakbym miał znowu skorzystać z usług takiej firmy to byłaby to na pewno firma Run przeprowadzki. Na stronie znajdziesz kontakt: www.run.biz.pl
Mają dobre ceny, sama przeprowadzka szybka oraz sprawna tak wiec nie mogę im niczego zarzucić.
Mają dobre ceny, sama przeprowadzka szybka oraz sprawna tak wiec nie mogę im niczego zarzucić.
W Pabianicach działa bardzo fajna firma przeprowadzkowa http://przeprowadzki-pabianice.pl/. Są naprawdę godni zaufania, wszystko na swoim miejscu, przewóz rzeczy odbył się szybko i sprawnie. Warto im powierzyć swój majątek 
Cześć,
Z własnego doświadczenia mogę polecić firmę zlotnicki. Bardzo solidni i konkretni. Przywieźli własne pudła do pakowania. wskazane rzeczy zapakowali samodzielnie. Dodatkowo udostępnili powierzchnię magazynową do przechowania nadprogramowych rzeczy. Polecam
Z własnego doświadczenia mogę polecić firmę zlotnicki. Bardzo solidni i konkretni. Przywieźli własne pudła do pakowania. wskazane rzeczy zapakowali samodzielnie. Dodatkowo udostępnili powierzchnię magazynową do przechowania nadprogramowych rzeczy. Polecam
Adexim - robili nam przeprowadzkę z Warszawy do Łodzi. Wszystko poszło mega profesjonalnie i bez komplikacji. Kawał solidnie wykonanej roboty. Porządnie zabezpieczone rzeczy, wszystko załatwione terminowo, tak, jak chcieliśmy.
Odezwij się do firmy japa. Są mistrzami, jeżeli chodzi o przeprowadzki. Przeprowadzą Cię od początku do końca, a jak chcesz to nawet kartony Ci załatwią. Z nimi przeprowadzka jest całkowicie bezproblemowa.
-
jakubolejnik92
- Początkujący

Ostatnio przeprowadzałem się z całą rodziną do innego miasta. Jest przy tym trochę roboty, ale jak się wszystko wcześniej zorganizuje, to można to spokojnie ogarnąć. W naszym przypadku musieliśmy wynająć firmę z dużym samochodem, bo inaczej zajęłoby nam wieku, przewożenie wszystkiego. Zwłaszcza, że mieliśmy sporo mebli do zabrania. Polecam ogólnie korzystanie z usług takich firm, z mojego doświadczenia wynika, że można dużo szybciej się przenieść.
Jeśli już się przeprowadzać, to tylko z Mrówką Bagażówką. Najlepsze firma świadcząca tego typu usług, z jaką miałem do czynienia. Działają naprawdę bardzo sprawnie, dopasowują się do potrzeb klienta, a co najważniejsze, nie ma tutaj szans, żeby cokolwiek uszkodziło się, bądź zaginęło w trakcie transportu. Takich fachowców zdecydowanie warto polecać:)
Oni są najlepsi w przeprowadzkach: japa. Nawet jak masz fortepian czy inną dużą szafę, to nie będą robić problemów, tylko wszystko szybko przewiozą i to za dobre pieniądze.