Podnośniki
Moderator: Redakcja e-dach.pl
-
aszczypior
- Początkujący

Re: Podnośniki
Taki podnośnik to słaby pomysł już lepiej zainwestować w wózek widłowy lub w jakiegoś elektrycznego paleciaka
Jeżeli stawiasz przede wszystkim na najwyższa jakość i chcesz mieć pewny serwis wózków widłowych bądź wybranych podnośników to śmiało mogę polecić Ci wybór firmy Lemarpol. Prowadzą tego typu działalność od ponad 23 lat. W ich magazynie znajdziesz wózki widłowe spalinowe, elektryczne oraz terenowe zarówno nowe jak i używane (mają ich ponad 350 sztuk także nie wiem czy ktoś ma większy wybór). Dlatego myślę, że warto sprawdzić ofertę na ich stronie internetowej i dodatkowo umówić się na spotkanie bo wydaje mi się że nie pożałujesz 
Jak najbardziej wybrałbym podnośniki, w magazynie nie powinno ich zabraknąć tak samo jak wózków widłowych, dobrze ktoś wyżej zaznaczył. I jedno i drugie można wynająć, nie trzeba kupować od razu. Z firm świadczących usługi wynajmu na pewno polecam Gizo, mają sporo oddziałów w całym kraju zajmują się i sprzedażą i wynajmem właśnie. Od 30 lat już prawie na rynku, szkolenia również przeprowadzają. Serwisują także swoje sprzęty.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Jeśli natomiast poszukiwałbyś firmy specjalizującej się w naprawie urządzeń dźwigowych, mogę polecić Ci hcpec.pl. Posiadają bardzo duże doświadczenie oraz wiedzę z zakresu napraw i modernizacji takich maszyn jak: dźwigi osobowe, suwnice przemysłowe, wózki jezdniowe oraz podesty ruchome.
Gdzie w Krakowie można wynająć podnośnik? Czy ktoś z Was korzystał z ich usług - Arton?
Wszyscy się reklamują to i ja coś polecę, w Warszawie i okolicy podnośnik albo dźwig firma Romanowski nie jest to moloch w rodzju po...my tylko normalni ludzie z którymi da się porozmawiać
Wynajem podnośników koszowych przydatnych w wielu pracach zarówno wewnętrznych jak i poza budynkami oferuje firma Anitex. Dobrze się z nimi współpracuje. Wysoki poziom świadczonych usług.
-
robertnowaczynski
- Aktywny

Jeżeli szukasz firmy, która oferuję wynajem np: podnośników to zapraszam na PW. Ja osobiście od lat się u nich zaopatruję i powiem wam, że mam o tej firmę bardzo dobre zdanie.
Uważacie, że lepiej wynająć podnośnik niż mieć na własność?
-
biznesowy12
- Początkujący

Ja polecam podnośniki koszowe. Mają wiele różnych maszyn i pomocną obsługę.