Telefon - wymiana ekranu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Telefon - wymiana ekranu
Hej, a moze cos takiego jak tutaj?? Xiaomi Pocophone F1 wg mnie xiaomi robi jedne z lepszych telefonow obecnie 
No nie byłabym pewna czy iphone'y są lepsze, to kwestia tylko i wyłacznie preferencji. Dla mnie pomimo stabilnego systemu ważna jest mozliwośc konfiguracji systemu oraz duża rozpiętość wachlarza bezpłatnych aplikacji, co daje mi android. Uwielbiam Xiaomi za to jakie bebechy mają w środku oraz za cenę, więc polecam Xiaomi Mi 8, którego również jestem właścicielem ;]
ostatnio zbiłem sobie wyswietlacz w telefonie i zależało mi na szybkiej naprawie. Znalazłem adres serwisu który zajmuje się takimi problemami. Wybierasz uslugę która się interesuje i zamawiasz kuriera. Wszystko odbywa sie za jego posrednictwem. Bardzo szybka naprawa, polecam!
-
lokomoloko
- Początkujący

Wyśiwtlacze i ekrany w dobrych cenach możesz kupić w 4gsm, serwisuje telefony i zamawiam wyświetlacze u nich.
zastanów się najpierw czy sie to opłaca, czy nie lepiej kupić nowy smartfon. Zobacz sobie w bestcena.pl mają tam dobrej jakości smartfony i to w niskich cenach
Wymienialem zbity ekran w swoim iphone - wzialem chinski zamiennik (swiadomie) - oddanie barw i wyglad przy 'wygaszaniu' ekranu nie sa jak przedtem, ale pare dni i sie przyzwyczailem, wielkich roznic nie ma - a cena wyniosla duzo taniej niz orygianalny
-
kresmarcin
- Początkujący

Ja nigdy nie musiałem wymieniać ekranu, jednak mam pęknięcie na czytniku linii papilarnych i teraz mocno to rozważam
[quote="kresmarcin"]Ja nigdy nie musiałem wymieniać ekranu, jednak mam pęknięcie na czytniku linii papilarnych i teraz mocno to rozważam[/quote]
Czytnik wbudowany w ekran? Wymiana przy takich rozwiazaniach jest niestety zawsze drozsza
Czytnik wbudowany w ekran? Wymiana przy takich rozwiazaniach jest niestety zawsze drozsza
Jeżeli masz iphone to tu najlepiej wymiana szybki iphone najtaniej mają i wymieniają cały wyswietlacz na miejscu
Ostatnio zmieniony 16 paź 2019, 15:09 przez domin11, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem wymiana ekranu się nie opłaca. Mi jakiś czas temu pękł ekran w Sony i koszty naprawy przerosły wartość telefonu. Lepiej zainwestować w nowy telefon. Sklep e-smartphone ma bardzo rozbudowaną ofertę i myślę ze każdy znajdzie tam telefon dla siebie.
[quote="62miko"]Moim zdaniem wymiana ekranu się nie opłaca. Mi jakiś czas temu pękł ekran w Sony i koszty naprawy przerosły wartość telefonu. Lepiej zainwestować w nowy telefon. Sklep e-smartphone ma bardzo rozbudowaną ofertę i myślę ze każdy znajdzie tam telefon dla siebie.[/quote]
Jeżeli telefon jest wart 1500 zł, a wymiana ekranu 300 zł to się opłaca wymienić.
Jeżeli telefon jest wart 1500 zł, a wymiana ekranu 300 zł to się opłaca wymienić.
Jeśli chodzi o samą szybkę, to serwis powinien to zrobić w granicach 200 - 300 zł. Musisz policzyć, czy ci się to opłaca
Słuchajcie, ja mam pytanie w nieco innym temacie - poszukuję telefonu z naprawdę mocną baterią i najlepiej dual sim. Czytałam dobre opinie na temat tych nowych modeli BlackBerry (przekonuje mnie połączenie klasycznej klawiatury i funkcji typowego smartfona). Ktoś z Was używa? Jakieś opinie?
Wymiana szybki w iphone przekroczyla juz 2000zl to jest dopiero zabawa 
Dlatego iphony są średnio opłacalnymi telefonami pod względem napraw