Drukarnia - wydruk cyfrowy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Drukarnia - wydruk cyfrowy
Potrzebuję wydrukować trochę materiałów - chodzi o wydruk cyfrowy. Możecie polecić coś z tego zakresu?
Re: Drukarnia - wydruk cyfrowy
Możliwości z tego zakresu jest stosunkowo dużo, bo tego typu zlecenia mogą być przecież realizowane zdalnie.
W związku z tym proponuję sprawdzić w Google, wpisując odpowiednią frazę.
W ten sposób można trafić np na strony internetowe takich drukarni.
Możesz tam wysłać zapytanie z prośbą o przesłanie oferty - wydaje się to być standardową procedurą.
W związku z tym proponuję sprawdzić w Google, wpisując odpowiednią frazę.
W ten sposób można trafić np na strony internetowe takich drukarni.
Możesz tam wysłać zapytanie z prośbą o przesłanie oferty - wydaje się to być standardową procedurą.
Ostatnio zmieniony 27 paź 2019, 19:05 przez wazer, łącznie zmieniany 1 raz.
mogę polecić znakomitą drukarnię, która ogarnie wszystkie zlecenia szybko i sprawnie. ja zleciłem im wykonanie nalepek i otrzymalem zamówienie ekspresowo polecam 
Ja polecam drukarnię Estilab. Wysoka jakość, indywidualne podejście do projektu, krótki czas oczekiwania. Wszystko w jednym.
Polecam drukarnie we Wrocławiu Ultimadruk. Profesjonalna obsługa, szeroka oferta wydruku.
-
Damina90000
- Aktywny

Dobra drukarnia cyfrowa to Estilab, druk zawsze na czas, dobra cena za usługę , polecam 
Jest bardzo dużo drukarni świadczących takie usługi, najpierw chcę na żywo obejrzeć przykładowe prace z ich portfolio dlatego będę na targach remadays 14 lutego bo tam się wystawia bardzo dużo firm tego typu. Owszem zależy mi na cenie, ale nie kosztem jakości.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Warto poszukac drukarni, która ma własne studio graficzne. Dzieki temu będziecie mogli skonsultować projekt z grafikiem, który będzie w stanie ewentualnie poprawić błędy. Poza tym skorzystanie z usług grafika przy drukarni jest zwykle tańsze niż wynajęcie osobnej agencji.
Moge polecić tutaj drukarnię Fingerprint https://www.fingerprint.pl/ . Drukarnia znajduje sie w Łodzi, jednak jest możliwośc zlecenia zamówienia online, kilka razy zlecałam im już realizację zamówień dla mojej firmy i na plus na pewno
jakosć zamówienia
oraz prędkość
Moge polecić tutaj drukarnię Fingerprint https://www.fingerprint.pl/ . Drukarnia znajduje sie w Łodzi, jednak jest możliwośc zlecenia zamówienia online, kilka razy zlecałam im już realizację zamówień dla mojej firmy i na plus na pewno
jakosć zamówienia
oraz prędkość
Swoją firmę reklamuję za pomocą ulotek, plakatów i broszur. Wszystkie potrzebne produkty zamawiam z drukarni online crdruk.pl. Gwarantują bardzo dobre wykonanie, niskie ceny oraz szybką dostawę zamówienia.
-
PiotrDunik
- Początkujący

- Kontakt:
Od kilku lat korzystam z jednej sprawdzonej drukarni studiobeta, mieści się w Warszawie przy Arkadii. Jednak z tego co wiem, to mają klientów nie tylko ze stolicy. Na stronie znajdziesz kontakt i więcej info. Maja szeroką ofertę, świetnych specjalistów, studio graficzne i podejmują się też nietypowych zleceń. A i ceny są spoko 
-
Maciuszek87
- Aktywny

W Szczecinie masz drukarnię Designer i akurat jeśli chodzi o wykonanie wydruków firmowych to wydaje mi się, że można na nich liczyć. Firma na dobrym poziomie, spore doświadczenie jeśli chodzi o różne firmowe druki więc rzeczywiście można będzie na nich liczyć. Jeśli chodzi o to co drukują to na stronie drukarniaszczecin.pl masz kompleksowo wykaz ich usług.
Wydruk cyfrowy polecają @WYDRUKI C-13 z Wrocław, bardzo szybka realizacja, wysyłka na cały kraj, grafik na miejscu pomaga przy projektach