Skrzynki cukiernicze też będą potrzebne, obowiązkowo muszą spełniać takie wymogi http://maxmag.pl/skrzynki-cukiernicze-na-co-zwracac-uwage-kiedy-kupujesz-skrzynki-do-cukierni-i-piekarni/. Przy zakupie koniecznie trzeba to sprawdzić.kordoba pisze:Jeśli będziecie też zajmować się cukiernictwem to myślę, że mogą Wam się przydać również różne akcesoria cukiernicze. W sklepie internetowym Polmarkus znajdziecie ich całe mnóstwo, na przykład takie pudełka na tort. Moim zdaniem to bardzo dobra opcja.
Wyposażenie gastronomii
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wyposażenie gastronomii
jeśli szukacie profesjonalnego sklepu z obsługą na najwyzszym poziomie to polecam uslugi sklepu gastronet24 sprzęt najwyzszej jakości, w róznym przedziale cenowym także na pewno każdy coś tam znajdzie czego potrzebuje, pozdrawiam
Ja korzystam do dzisiaj z blatów od firmy Topalit. Jakość bardzo wysoko i po 2 latach od kupna nic się nie dzieje.
sprzet chlodniczy to wez z Bolarusa. u mnie w restauracji sie sprawdza, wiec powinno wam spasowac.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja zamówiłem meble gastronomiczne do swojej restauracji od firmy belmag.pl. Posiadają m.in. okapy przemysłowe, szafki oraz stoły ze zlewem. Wybrałem ich ofertę ze względu na wysokiej jakości produkty i atrakcyjne ceny.
Nie zapominajmy o obowiązkowej kwestii, czyli naczyniach i opakowaniach gastronomicznych. Chyba nie muszę powtarzać, jak bardzo ułatwiają one robotę. Zwłaszcza kiedy klienci biorą coś na wynos. Ja takowe zamawiam od firmy Elte.
Jak chcecie dobrze wyposażyć cukiernię czy lodziarnię to odsyłam was do firmy remgo-tech.pl Mają nowe i używane maszyny do lodów, witryny do lodów, szafy mroźnicze, naleśnikarki, gofrownice czy kostkarki. Urządzenia są od renomowanych światowych marek, u nas działają sprawnie mimo że chodzą non stop. Co do cen to zdecydowanie warte uwagi.
Witam. A zna ktoś może ofertę Your Home Story i korzysta z ich produktów u siebie? Szukamy właśnie jakiegoś sprawdzonego miejsca do zamówienia nowych akcesoriów cukierniczych, na początek do przetestowania w warunkach domowych.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Możesz także przejrzeć ofertę firmy iglootechnika.pl. Posiadają w swoim asortymencie m.in. zamrażarki, szafy chłodnicze oraz oświetlenie. Gwarantują wyłącznie wysokiej jakości urządzenia w przystępnych cenach.
-
konieczko66
- Zainteresowany

W gastronomii bez wątpienia przyda sie namiar na firmę Supravis, która oferuję sprzedaż wszelkiego rodzajów folii przeznaczonych do procesu termoformowania na maszynie rolowej, opakowania termokurczliwe i tym podobne.
-
karolinamak
- Aktywny

Teraz jest coraz więcej ciekawych rozwiązań gastronomiczny. Ja ostatnio przypadkowo wpadłam na firmę Gluteno.eu która oferuje takie specjalne oznaczenia żywności bezglutenowej. Teraz takie czasy, że każda restauracja powinna to u siebie stosować, zwłaszcza na imprezach zorganizowanych
Jeśli szukacie wyposażenia gastronomicznego to ja polecam zapoznać się z ofertą Probox mają dosłownie wszystko w bardzo dobrych cenach.
Na początku to wszystko jest potrzebne, ja do mojej cukierni to musiałam kupić naprawdę sporo rzeczy, w końcu zainwestowałam w meble i zlew nierdzewny bo takie są najlepsze te produkty. Nie niszczą się szybko i długo wytrzymują.
Przepiękną kuchnie na wymiar Poznań udało mi się kupić w sklepie meblowym Meble Black Art. Jest w nim duży wybór ładnych i oryginalnych mebli, zajrzyj.
-
robertnowaczynski
- Aktywny

Jeżeli ktoś z was chcę otworzyć własny biznes to trzeba na 100% rozejrzeć się za firmą, która oferuję sprzedaż kas fiskalnych i my swoją zakupiliśmy w firmie. Nasza kasa fiskalna sprawdza się bez zarzutu i takie urządzenia są najlepsze.