Skup złomu metali
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
aniakowalikkk
- Początkujący

Re: Skup złomu metali
Moim zdaniem dobrą opcją jest skup online, znalazłam taki punkt niedawno Skupau. Naprawdę świetny sposób na sprzedaż złota w dobrej cenie.
Przyzwoity skup złomu godny polecenia to firma Przemysława Sendkowskiego w Łodzi. Działają mobilnie z dojazdem i odbiorem bezpośrednio od klienta. Dobrze się z nimi współpracuje.
Ja korzystam z usług Zakładu Obrotu Złomem jeśli chodzi o skup złomu i metali kolorowych. Zawsze terminowo wywiązują się ze zleceń, a w swojej kadrze mają prawdziwych fachowców, którzy sprawie przeprowadzają powierzone im zadania.
Może są osoby, które posiadają węglik spiekany i chcieliby go sprzedać. Są firmy , które takim skupem się zajmują. Szybko i rzetelnie, oferując przy tym korzystne ceny. Dbają o jakość usług, a na rynku mają spore doświadczenie.
Jeśli chodzi o skup złomu to polecam Zakład Obrotu Złomem. Rzetelnie i terminowo wykonują każde zlecenie, a jeśli chodzi o skup metali czy urządzeń to proponują naprawdę dobre stawki.
Usługi w zakresie odbioru odpadów z tworzyw sztucznych, makulatury, czy złomu świadczy firma Orion. Współpracuję z nimi od pewnego czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Dobre warunki, zawsze terminowo i uczciwie.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Ja od dłuższego czasu korzystam z usług skupu zlompap.pl w Gdańsku. Zajmują się skupem złomu żeliwnego, stalowego i metali niezależnych. Gwarantują profesjonalną obsługę, własny transport oraz możliwość negocjacji cen. Na pewno będziesz zadowolony z otrzymanych warunków.
Nie znam firmy, którą podałeś. Ponieważ jeśli chodzi o skup złomu to ja przeważnie korzystam z usług zakładu obrotu złomem i tobie też gorąco polecam. Mają świetne ceny, dzięki czemu zawsze zarobię na sprzedawanym złomie. Poza tym sprawnie realizują każde zlecenie i dzięki nim nie muszę się niczym martwić - jeśli potrzebuję, zawsze podstawiają mi kontener na złom. Są elastyczni i każdą usługę dopasowują indywidualnie do potrzeb klienta. Mają odpowiednie kwalifikacje i duże doświadczenie, dzięki czemu podołają każdemu zleceniu. Ostatnio sprzedawałem u nich telewizor, monitor i lodówkę i jestem naprawdę zadowolony i z ceny i z jakości obsługi 
Jeśli chodzi o skup żeliwa, złomu, makulatury, metali kolorowych i innych odpadów produkcyjnych to dobrze sprawdzi się wam firma Surowce Wtórne Menesiak surowce-wtorne.poznan.pl z Poznania. Mają również skup akumulatorów i palet euro. Oferują też kontenery do złomu i na inne surowce wtórne, które podstawiają i odbierają z terenu firmy klienta. Solidni są, terminowi i mają dobre stawki, także warto.
-
robertnowaczynski
- Aktywny

Ja osobiście polecam skontaktować się z firmą skup złomu KORPORACJA MSK we Wrocławiu. Firma oferuję dobre ceny i warto do nich pojechać i oddać to co nam zalega w garażu.
-
ArkadiuszKrol
- Superużytkownik

Wydaje mi się, że tego typu maszyny przyjmą także na skupie zlompap.pl. Zajmują się profesjonalnym skupem złomu stalowego, żeliwnego, kabli oraz metali nieżelaznych. Oferują atrakcyjne ceny, miłą obsługę i własny transport.
Ja jestem z Olsztyna i jak coś uzbieram to oddaję na skup złomu na Stalową do Tadeusza Gałązki. Firma oferuję dobre ceny i szybko można u nich załatwić sprawę.
Jeśli chodzi o dobre jakościowo kontenery na złom to warto zerknąć też na ofertę firmy Agropom z Buska Zdroju. Wybór kontenerów jest ogromny, tu realizują także indywidualne zamówienia klientów. Ceny przystępne 
Ja współpracuję z firmą skupzlomumlodzieszyn.pl. Specjalizują się w skupie metali kolorowych, żeliwa, makulatury oraz zużytych akumulatorów. Oferują własny transport i atrakcyjne ceny.
-
yuliarotka
- Zainteresowany

Jeżeli ktoś z was ma do oddania stary silnik, akumulator czy przewody elektryczne to polecam oddać je do skupu. Ja od lat tak oddaję i jestem zadowolony.